Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Naturalne sposoby na zapalenie pęcherza moczowego - Norwegia

Czytali temat:
Zbigniew Karpinski ON Tamten Artur Artur Riggman angela1111 holdigreti (640 niezalogowanych)
27 Postów
holdigreti
(holdigreti)
Wiking
Hej dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na te ciągłe infekcje pęcherza? Mam wrażenie, że wszystko już próbowałam, a problem ciągle wraca. Nie chcę ciągle brać antybiotyków, może jakieś zioła albo inne domowe sposoby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
190 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Oj, wiem, co czujesz, u mnie to był koszmar przez kilka miesięcy... Próbowałam też masy rzeczy, ale powiem Ci, co mi trochę pomogło. Przede wszystkim musiałam zadbać o to, żeby pić więcej wody - minimum 2 litry dziennie, bo to pomaga wypłukać bakterie. Poza tym znalazłam takie fajne zioła, o których piszą tutaj: produktybonifraterskie.pl/ziola-na-peche...kcji-drog-moczowych/ i serio, stosowanie ich regularnie trochę mi ulżyło. Staram się też unikać kawy i ostrych przypraw, bo one tylko drażnią pęcherz. No i najważniejsze - żadnych obcisłych spodni czy sztucznej bielizny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
angela1111
(angela1111)
Wiking
Pomocne mogą być preparaty z żurawiną, herbatki z pokrzywy lub skrzypu polnego, a także ciepłe okłady na podbrzusze, które łagodzą ból. Więcej porad możesz znaleźć na urodawsieci. Polecam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok