Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

prom gryf ile kosztuje??? - Norwegia

Czytali temat:
Justyna W Adam Rzewucki jacek bartkiewicz M M Wojciech K Vasyl Wasyl Diana.fulbiszewska Karol Tąporowski DIKAPI Ryszard Ohucki Jarosław Rusinowski kejzak kaplon Roco34 (6392 niezalogowanych)
5 Postów
Rafał aaa
(xxxanonimxxx)
Wiking
Witam czy orientuje sie ktos ile kosztuje przeprawa ze Swinoujscia promem ladunkowo-towaarowym Gryf autem osobowym kierowca+pasazer?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
xxxanonimxxx napisał:
Witam czy orientuje sie ktos ile kosztuje przeprawa ze Swinoujscia promem ladunkowo-towaarowym Gryf autem osobowym kierowca+pasazer?

Gryf kursuje wg. rozkladu tymczasowego, waznego do odwolania. Zadzwon do UnityLine i zapytaj, ew. wyslij im maila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Rafał aaa
(xxxanonimxxx)
Wiking
Karol.Ky napisał:
xxxanonimxxx napisał:

Gryf kursuje wg. rozkladu tymczasowego, waznego do odwolania. Zadzwon do UnityLine i zapytaj, ew. wyslij im maila.

dzwonilem pytalem kobieta odpowiedziala ze nie zna cen moze powiedziec mi ile kosztuje samochod ciezarowy bo to prom dla takich aut a nie osobowych ale z tego co mi wiadomo jak sa miejsca to zabieraja osobowki wiec pytam moze ktos ostatnio plynal i zna cene???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
xxxanonimxxx napisał:
Karol.Ky napisał:
xxxanonimxxx napisał:

dzwonilem pytalem kobieta odpowiedziala ze nie zna cen moze powiedziec mi ile kosztuje samochod ciezarowy bo to prom dla takich aut a nie osobowych ale z tego co mi wiadomo jak sa miejsca to zabieraja osobowki wiec pytam moze ktos ostatnio plynal i zna cene???

Pewnie cena moze by podbna do rejsu Polonia i reszta. Pierwsze slysze, ze zabieraja osobowki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Rafał aaa
(xxxanonimxxx)
Wiking
to ze strony unity line

Dla pasażerów zmotoryzowanych istnieje również możliwość podróży pozostałymi promami w serwisie Unity Line:
linia Świnoujście - Trelleborg
promem Gryf, Wolin, Galileusz
linia Świnoujście - Ystad
promem Jan Śniadecki, Kopernik

Sprzedaż biletów wyłącznie na terminalu w Świnoujściu w dniu wyjazdu. Nie ma możliwości wcześniejszej rezerwacji miejsc
tylko jeden problem jaki koszt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
xxxanonimxxx napisał:
to ze strony unity line

Dla pasażerów zmotoryzowanych istnieje również możliwość podróży pozostałymi promami w serwisie Unity Line:
linia Świnoujście - Trelleborg
promem Gryf, Wolin, Galileusz
linia Świnoujście - Ystad
promem Jan Śniadecki, Kopernik

Sprzedaż biletów wyłącznie na terminalu w Świnoujściu w dniu wyjazdu. Nie ma możliwości wcześniejszej rezerwacji miejsc
tylko jeden problem jaki koszt

1200sek za auto, 300sek za kazda osobe w aucie...
tak mniej wiecej plus minus kilka koron....

Pamietaj ze nie masz zapewnionej gwarancji przerprawy.... bo na promowisku dowiadujesz sie ze zabieraja same tiry.... i wtedy dupa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
ja zawsze pływam promami towarowymi i polecam.Nie musisz płynąć akurat gryfem-choć on najbardziej zadbany.Koszt to ok 750 zł.ale kabina i 2 posiłki sąw cenie.Posiłki to szwedzki stół .śniadanie i obiad.Nawet na wynos sobie możesz uszczknąć.Godziny pływania tych promów są takie same,tylko promy się zmieniają.Wejdź sobie na stronę unity line,zakładka cargo i tam masz nr tel.tam Ci odpowiedzą na pytania między 9-17.łącznie z aktualną ceną itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
p.s. i jeszcze nie zdarzyło mi się nie dostać na te promy osobówką.Warunek? przyjedź na 1,5 godz.przed odpłynięciem.A nawet jak sie nie dostaniesz to za 4 godz. masz następny.Jeśli nie w trelleborgu ,to w ystad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok