Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Gdzie przeczekać noc w Sandefjord? - Norwegia

Czytali temat:
Basia Socha Piotr Brózda Alina190 Daria Nowek stawik93 vanesa2290 Emanuel7 Dzordz (11870 niezalogowanych)
5 Postów
Pawel Kowalski
(xpawelx)
Wiking
Witam.
W styczniu pierwszy raz lecę do Torp i będę tam wieczorem po 20:00 a pociąg mam rano o 5:00.
Teraz właśnie się dowiedziałem że nie można nocować na lotnisku (na Gardermoen nie było z tym problemu). Mam pytanie do ludzi którzy znają miasto, czy można tam gdzieś przeczekać za darmo do rana jeżeli będzie zimno na dworze? Mogę podjechać pociągiem do Sandefjord i tam coś poszukać, ale z tego co znalazłem w internecie to nawet poczekalnia stacji kolejowej jest zamknięta w nocy. Ma ktoś jakąś propozycję gdzie można przeczekać do rana gdyby było bardzo zimno? Jeżeli ktoś wie na pewno, że nie można nigdzie przeczekać nocy za darmo w cieple to też bym prosił o informację o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
Bardzo proszę o wystawienie najwyższej oceny tego zdjęcia i wysłanie tej wiadomości do kilku swoich znajomych.Strasznie mi na tym zależy .Przepraszam za zajmowanie pana/ni czasu i z góry dziękuję ! )www.zetespe5.cba.pl/index.php/zsp5kf/zsp...-foto/joanna-bak2-83
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
xpawelx napisał:
Witam.
W styczniu pierwszy raz lecę do Torp i będę tam wieczorem po 20:00 a pociąg mam rano o 5:00.
Teraz właśnie się dowiedziałem że nie można nocować na lotnisku (na Gardermoen nie było z tym problemu). Mam pytanie do ludzi którzy znają miasto, czy można tam gdzieś przeczekać za darmo do rana jeżeli będzie zimno na dworze? Mogę podjechać pociągiem do Sandefjord i tam coś poszukać, ale z tego co znalazłem w internecie to nawet poczekalnia stacji kolejowej jest zamknięta w nocy. Ma ktoś jakąś propozycję gdzie można przeczekać do rana gdyby było bardzo zimno? Jeżeli ktoś wie na pewno, że nie można nigdzie przeczekać nocy za darmo w cieple to też bym prosił o informację o tym

kapke zimno będzie, ale do zniesienia > mysle,ze około -20 w noc styczniową.....

proponuje inaczej zorganizowac podróz, bo....bedzie bolało!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Pawel Kowalski
(xpawelx)
Wiking
Mam rozumieć że nie ma możliwości nigdzie przeczekać nocy w Sandefjord albo Torp? Sprawdzałem motel przy stacji, niedaleko lotniska ale to wiadomo za drogo (około 1000kr). W takim razie muszę chyba wykupić pociąg nocny z przesiadkami i po prostu całą noc będę jechał pociągiem płacąc 3 razy więcej za bilet Moim zdaniem źle lotnisko robi że zamykają poczekalnię na noc bo tracą w ten sposób klientów. Ja na przykład następnym razem na Torp raczej nie polecę z tego powodu.
To nikt już nie ma innej propozycji jak rozwiązać ten problem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...w

zaspie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
xpawelx napisał:
Mam rozumieć że nie ma możliwości nigdzie przeczekać nocy w Sandefjord albo Torp? Sprawdzałem motel przy stacji, niedaleko lotniska ale to wiadomo za drogo (około 1000kr). W takim razie muszę chyba wykupić pociąg nocny z przesiadkami i po prostu całą noc będę jechał pociągiem płacąc 3 razy więcej za bilet Moim zdaniem źle lotnisko robi że zamykają poczekalnię na noc bo tracą w ten sposób klientów. Ja na przykład następnym razem na Torp raczej nie polecę z tego powodu.
To nikt już nie ma innej propozycji jak rozwiązać ten problem?

policz ceny tych przesiadek, bo jestem pewny,ze ten motel wyjdzie taniejm,a na pewno zdrowiej : )

Jestes białym człowiekiem, wiec postepuj jak biały....

Idz sie wyspij, umyj jak człowiek, zjedz rano sniadanie, napij sie kawy i kontynuuj podróz!

Poza tym skąd ty wziałes 1000nok za pokój w sandefjiod ?

www.hotelscombined.com/SearchResults.asp...&HotelID=1126370

google i mozesz wiecej : )
Polataj, po necie,a pewnie jeszcze taniej cos wyłapiesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tak to później bywa ...
---
Jak na początku , rzuca się na oślep kupując "Tani Bilet " za "jedną złotówkę" ... .
---
Zapominając o przejrzeniu mapy , gdzie dane lotnisko leży i jak z niego dotrzeć tanio do celu podróży .
---
Ale co tam , Lecimy tanimi Liniami ... a dalej jakoś to bydzie , a i rodacy wszak pomogum ... .
---
A tu ZONK!!! ... Nima i trza frycowe w pryzmie śniegu / zaspa /
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Taki Ktos napisał:

Jestes białym człowiekiem, wiec postepuj jak biały.....

Uwielbiam ten tekst.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...czas

na puente:

kto mnie przenocuje ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:
...kto mnie przenocuje ?!
JA... Ja ... !!!
---
O ile , przylecisz do Mojej Wsi Normalnym przewoźnikiem , tu taniocha nie lata ...
---
To nawet z Lotniska , gratis odbiorę , a i po Wiosce, jako przewodnik oprowadzę ...
---
Nocleg , taki sobie ... na Molo , w Małym Domku z Pełnymi wyposażeniem i łóżkiem ...
---
ACH I OCH a za drzwiami już Święta ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok