witam.
Nie ukrywam,ze licze bardzo na mądre rady.
Pytam, poniewaz zdarzyło mi sie to po raz pierwszy podczas pracy w Norwegii i pojecia nie mam co dalej.....
Otóż, złapałem kontuzje grając w piłke podczs pobytu w polandii, która nie pozwoli mi wrócic do pracy wczesniej jak za 4 tygodnie : (
Dostałem zwolnienie od polskiego lekarza na okres 4 tyg i kompletnie nie mam pojecia co z nim zrobic?
Czy jest ktos, kto przebrnął własnie przez cos takiego?
Prosze o jakies info/instrukcje co dalej?
Jaki druk, gdzie go wysłac, i kogo powinienem powiadomic (poza pracodawcą)?
Jedni kieruja mnie do Zusu, inni do norw.Nav-u, a jeszcze inni doradzaja cos zupełnie innego.....
bede wdzieczny za kazdą rade!
Z góry dzieki.
ps: Bardzo prosze jaska i reszte gangu o pozostawienie swoich uszczypliwosci na inną okazje....
Pozdro loża szyderców : )
Nie ukrywam,ze licze bardzo na mądre rady.
Pytam, poniewaz zdarzyło mi sie to po raz pierwszy podczas pracy w Norwegii i pojecia nie mam co dalej.....
Otóż, złapałem kontuzje grając w piłke podczs pobytu w polandii, która nie pozwoli mi wrócic do pracy wczesniej jak za 4 tygodnie : (
Dostałem zwolnienie od polskiego lekarza na okres 4 tyg i kompletnie nie mam pojecia co z nim zrobic?
Czy jest ktos, kto przebrnął własnie przez cos takiego?
Prosze o jakies info/instrukcje co dalej?
Jaki druk, gdzie go wysłac, i kogo powinienem powiadomic (poza pracodawcą)?
Jedni kieruja mnie do Zusu, inni do norw.Nav-u, a jeszcze inni doradzaja cos zupełnie innego.....
bede wdzieczny za kazdą rade!
Z góry dzieki.
ps: Bardzo prosze jaska i reszte gangu o pozostawienie swoich uszczypliwosci na inną okazje....
Pozdro loża szyderców : )