Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

auto handel - Norwegia

Czytali temat:
Marek G Kamil Maki Grzegorz Oprzedek blue200 loziu darek47 ... kobi93 Jackob junior224 (3252 niezalogowanych)
1 Post

(GREG A4)
Wiking
Jak zarobić na handlu autami-czy na legalu można kupować i sprzedawać ,czy są jakieś podatki od tego ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GREG A4 napisał:
Jak zarobić na handlu autami-czy na legalu można kupować i sprzedawać ,czy są jakieś podatki od tego ?
najłatwiej to zarobisz jeśli kupisz taniej niż sprzedasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
jasta102 napisał:
GREG A4 napisał:
najłatwiej to zarobisz jeśli kupisz taniej niż sprzedasz

Noooo....nie powiem.....logika jak ho...ho...ho...i jeszcze trochę bardziej......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
tyle to każdy kuma kup taniej drożej sprzedaj ,ale jak kupie np legalnie na moje nazwisko to na przyszły rok w rozliczeniu podatkowym znajde informacje ze samochód był zakupiony i tutaj jest haczyk bo jeśli kupie i sprzedam np 5 lub 6 aut przez cały rok to co ? ewentualnie jaki podatek ? od zarobku czy jak ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
...najłatwiej to zarobisz jeśli kupisz taniej niż sprzedasz
BRAWO...
BARDZO PROSTA I CZYSTA IRONIA , do debilnego pytania...

KOMBINATORSTWO wyssane z genami ...

.Szkoda klawiatury na dalsze dysput w tym temacie .
BĘC..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
TY jak nie znasz odpowiedzi to tak jak sam sobie napisałeś lepiej nie bazgrol mi tutaj idioto!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GREG A4 napisał:
..... na przyszły rok w rozliczeniu podatkowym znajde informacje ze samochód był zakupiony i tutaj jest haczyk
tu się nic więcej nie da niż często myć samochód. te kupy to najczęściej muchy zostawiają, czasami jakiś kot wlezie, albo pies
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie wiem jak jest z autami ale powiem ci jak jest z taczkami --- mają wzięcie , szczególnie za rączki jak się podnosi taczkę
sam wytwarzam taczki jednoosiowe i dwuosiowe , mogę odpicować ci taczkę jeśli chcesz --- jakiś spoilerek , lakierek , oczywiście alukołpaki , full klima itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
banda idiotów i cwaniaków na tym forum i nic więcej ,wylewają swą złość poprzez głópawe tekściki i napawają się tym nabijając sobie posty !!!!!Poziom intelektualny niższy niż mój więc nie dyskutuje z takimi więcej !!!! Bo nie chce się zniżyć do ich poziomu debilstwa !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
TEMAT ZAMYKAM !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok