Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

bente olafsen's finans as - kredyt - Norwegia

Czytali temat:
Mariola Batóg (398 niezalogowanych)
2 Posty
Darek xxx
(darek1965)
Wiking
witam wszystkich, mam pytanie czy ktoś korzystał z usług kredytowych firmy Bente Olafsen's Finans AS bądz z usług Mikael Pfanhuaser - jeśli tak proszę o opinię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hahaha... powtorka z rozrywki..

Tak, korzystalem z uslug tego czlowieka, osobiscie wrogom nie polecam..
Owszem, jako firma maja rzesze zadowolonych klientow. Zalezy w jakim celu do nich chcesz sie udac; male kredyty faktycznie zalatwiaja szybko i sprawnie. Prowizja kosmiczna - niestety serwis po polsku kosztuje ponad dwukrotnie wiecej, niz w norweskim biurze doradczym. Tego konkretnego konsultanta odradzam. Jezeli chcesz wiedziec wiecej, pisz na priv..

Taki tip: Jezeli koniecznie chcesz przez nich zalatwic pelny kredyt na mieszkanie, spisz aneks do umowy dotyczacy ustalenia wspolnego rozumienia sformulowania ''korzystna oferta'' Nie wiem jak ich druk umowy wyglada teraz, dwa lata temu wersja polska znaczaco odbiegala trescia od wersji norweskiej.. na niekorzysc nieswiadomego klienta rzecz jasna..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie lepiej wziąć kredyt w tym banku co ma się konto , przecież jest tyle możliwości , jeśli ktoś ma konto internetowe może zaciągnąć kredyt przez internet-- bez wychodzenia z domu --- a także można sobie zamówić po prostu kartę kredytową visa, czy master card i ustawić sobie sumę dostępną dla danego banku -- ja ostatnio sobie zamówiłem 750000 nok i dostałem na karcie- mogę sobie kredytować -- wiadomo muszę spłacać , no ale zawsze na lepszych warunkach niż bente olafsen's finans as- to tak jakby wziąć kredyt w SKOK w kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
(...) to tak jakby wziąć kredyt w SKOK w kraju

Bardzo dobre porownanie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis: