Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

1
DZIEŃ

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Szukam Pracy pilnie!!! - Norwegia

Czytali temat:
arek klepp (1341 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Witam wszystkich. Mam na imię Przemek i mam 20 lat szukam pracy w norwegii . Interesuje mnie kazda praca fizyczna. Wiem ze o inna ciezko sie starac bez doswiadczenia. Jak narazie przebywam w polsce . Dotychczas pracowalem w Tartaku na tasmociagu oraz w firmie Dpd jako kurier, gdzie do dnia dzisiejszego pracuje. Dobrze znam jezyk angielski . Fajnie gdyby miejsce pracy bylo niedaleko Oslo bo tam mam rodzinę lecz interesuje mnie kazda oferta np. w przetworstwie rybnym Proszę napiszcie jesli bedzie wam cos wiadomo odnosnie jakiejs pracy. Moj num. tel. +48601478383
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
...czy ktoś zgadza się ze mną?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Zbigniew Kowalczyk
(cali4545)
Nowicjusz
hahaha to jakoś modne sie ostatnio stało, napisać na forum posta że szukam pracy i czekać aż ktoś odpisze...lub zadzwoni

HEAD HUNTERS,i z nas, takiego niższego szczebla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Czy to spóźniony prima aprillis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
czemu prima aprillis? Szukam pracy na wszelakie sposoby a chyba nie na miejscu jest jechac w ciemno gdzies za granice szukac pracy ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Troczek napisał:
czemu prima aprillis? Szukam pracy na wszelakie sposoby a chyba nie na miejscu jest jechac w ciemno gdzies za granice szukac pracy ;p
Drogi Troczku nie proponuje szukać pracy przez internet. No chyba, że chcesz pracować za darmo wielu oszustów tylko czyhają na takich naiwniaków (sorry za szczerość) jak Ty.

Wspomniałeś, że masz rodzinę w Oslo. Dlaczego do nich nie zgłosisz się po pomoc? To będzie najpewniejsze i bezpieczne dla Ciebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
droga kartabi , można i przez internet tylko z głową .
wiem to z własnego doświadczenia . jeszcze mnie nie oszukano .
oferty są różne , propozycje na start , umowa , stawki , jakiekolwiek sprawdzenie wiarygodności nawet w internecie .........to jest podstawa ., a reszta to myśleć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
o harry.... połowica wypusciła od stołu świątecznego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
stół jeszcze nie zastawiony a ja już jestem syty na całe święta .
już mam pare kilo więcej , a co to będzie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A co ma byc, bedziesz gruby
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok