Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czy ktoś ostatnio przelewał z nordea.no do banku w Polsce - Norwegia

2 Posty
Sławomir Wrob
(macgregor)
Wiking
Witam. W tytule postu napisałem w sumie całość. Założyłem sobie konto ostatnio w nordea.no i chciałbym się dowiedzieć jak dokonać przelewu do Polski. Do banku mam niestety jak na te warunki blisko bo trzy godziny drogi, takie są uroki tego kraju Przyznam że dopiero poznaję te stroną banku i nie wiem jak dokonywać takiego transferu. czy trzeba jakoś może aktywować dodatkowe opcje w ramach logowania? Nie mam pojęcia i przyznam że liczę mimo przedświątecznej krzątaninę na Waszą pomoc. Dziękuję i POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty
Piotr Piotr
(pendzik9)
Stały Bywalec
A powiedziałeś w banku żebyś miał opcje przelewania pieniądzy za granicę????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
pendzik9 napisał:
A powiedziałeś w banku żebyś miał opcje przelewania pieniądzy za granicę????
---------
No właśnie i jeszcze opcję: czy przelew będzie w banknotach czy monetami....
Co Ty chłopie pieprzysz?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
jesli jest tak jak w DNB to opcje przelewów zagranicznych trzeba uruchomic... może na tym polega problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
macgregor napisał:
Witam. W tytule postu napisałem w sumie całość. Założyłem sobie konto ostatnio w nordea.no i chciałbym się dowiedzieć jak dokonać przelewu do Polski. Do banku mam niestety jak na te warunki blisko bo trzy godziny drogi, takie są uroki tego kraju Przyznam że dopiero poznaję te stroną banku i nie wiem jak dokonywać takiego transferu. czy trzeba jakoś może aktywować dodatkowe opcje w ramach logowania? Nie mam pojęcia i przyznam że liczę mimo przedświątecznej krzątaninę na Waszą pomoc. Dziękuję i POZDRAWIAM
--------
Jak cepem:
- logowanie
- menu po lewej
- betaling utland
- kwota , beneficjent, token
- buuch...poszło
......i straciles od razu kilkaset płn jeśli nie przeslales na subkonto w NOK w banku PL i bank wymienił NOK na PLN z automatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok