Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
damski bokser napisał:

Tak mam na imię Ryszard i nazywam się Ryskowski i nie mam nic wspólnego /rodzinnie/ z jakimś tam Gabrielem Ananiow, poza sporadycznym kontaktem telefonicznym związanym tylko i wyłącznie z tym forum i pomówieniami pod jego adresem.

matki sie wypierasz
i dlaczego ci piana z pyska leciala jak wstawilem zdjecie tego niby budowlanca co 9 miesiecy w roku siedzi na socjalu

wez wstaw to swoje Selvangivelse z imieniem i Nazwiskiem i skan norweskiego ID /zarobki i date ur mozesz zakryc ,albo zadwon do mnie ze swojego wlasnego telefony

a publicznie przeprosze Ryszarda i jeszcze mukrzynke wodki kupia ,niestety nie wypijemy jej razem bo nie lubie wodki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Krystian85 napisał:
Remigrant napisał:
Krystian85 napisał:
rysling11 napisał:
A widzialem ze w innym temacie pouczasz ksiegowych ,To ty nie tylko psycholog z tytulem lekarza psychiatry ale rowniez ksiegowy
---------------------
To expert od zagadnień podatkowo-bankowych. Wprawdzie nie odróżnia odsetek bankowych od wkładów (jako dochód) od odsetek od kredytow (jako koszt), ale co tam. Nobody,s perfect!

Osobiście z opisu @rysling11 zrozumiałem iz jego oba posty, dotykają moją osobę.
Dlatego proszę byś mnie oświecił, kiedy to ja, zamieściłem na tym forum jakieś opisy podatkowe tym bardziej związane z wkładami i dochodami, poza oczywiście prośbą w pomocy
w zrozumieniu pisma ze skatt.

------------
Ryszard, tu chodziło pierzasto-husarskiego cyska dywizjon 303. Ty jesteś tu akurat jednym z madrzejszych głosów.

przercierz ty niedouczony nic nie pisales o odsetkach

doradzales odejmowanie kredyty od podatku

podczas gdy kazde dziiecko wie ze odejmuje sie kwote oprocentowania rocznego od podstawy opodatkowania

walnoles babola i nie potrafisz sie przyznac ze tyle wiesz co zjesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Krystian85 napisał:
Ryszard, tu chodziło pierzasto-husarskiego cyska dywizjon 303. Ty jesteś tu akurat jednym z madrzejszych głosów.

Tyle tylko, że moim zdaniem, >czysiek i rysling< to jedna i ta sama osoba,
pozwoliłem sobie przeczytać jego wszystkie posty, jakie spłodził od 6 Września- dnia rejestracji.
Niemniej mnie też się pomawia o to iż piszę dokładnie tak samo, jak niejaki Gabriel pisywał tu na forum jeszcze nie tak dawno temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

()
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
wez wstaw to swoje Selvangivelse z imieniem i Nazwiskiem i skan norweskiego ID /zarobki i date ur mozesz zakryc ,albo zadwon do mnie ze swojego wlasnego telefony.

Dobre sobie.
Może jeszcze mam podać hasło do mojego konta.

Niemniej skoro żądasz, to może sam zrób pierwszy krok.

Zarejestruj się na tym forum pod prawdziwym nazwiskiem i imieniem, oraz wstaw nam swój norweski numer personalny.

Wtedy będziemy pewni iż nie jesteś jakimś botem, lub programem do ściągania poufnych danych personalnych.

Jeżeli to uczynisz, to ja Ryszard zrobię to samo, a co mi tam.
Może wtedy wirtualnie odszczekasz wszystkie pomówienia, jakie kierujesz pod moim adresem na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek33 napisał:

ale przeciez Ryszard Ryskowski
(Remigrant)

sie wypieral ze nie jest gabriel ananiow czybys go tez rozgryzla

Zeby rozgryzc kolejne (chyba juz nie w dziesiatkach, a w setkach by je liczyc ) konto durnia z Eidsoll, czyli cyca, ryslinga11 itp...itd nie potrzebuje zbyt wiele czasu. Wystarczy kilka jego slow. Jesli chodzi o Gabrysia, to czasem potrzeba 2-3 jego wypowiedzi. Nietety cycu, z kim by cie nie porownywac, zawsze przegrywasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to się doczekałem niusa
Einsteina i łogonofskiego z Eidsvoll jedna i ta sama boleść łączy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
wstaw nam swój norweski numer personalny.

co za prymitywny zlodziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Aby zapisać sie na kurs norweskiego numer personalny ani żadne inne zaświadczenia i poświadczenia nie sa potrzebne.
Potrzebne jest potwierdzenie przelewu lub giro z pieczątką, iz kurs został opłacony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok