Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

ALLTIN - Norwegia

Czytali temat:
(1582 niezalogowanych)
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
Witam, czy ktoś mi podpowie jak to jest w tym systemie alltin.no, ponieważ nie mam żadnej informacji o moim rozliczeniu z ubiegłego roku tzn2013. Mam tylko stare informacje od nich.
Czy jest to tak że dopóki mnie nie rozliczyli to nie ma sladu. Proszę o info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
idz chlopie do skatteetaten a nie zadajesz durne pytania na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
jak nie wiesz baranie to się nie wychylaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
jan pociecha
(kenaj321)
Początkujący
ssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper odpowiedzi . Dziękujemy rodakom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
przeciez to logiczne że jak altinn nie ma w rejestrze że ta osoba pracowala to wedlug urzedu podatkowego nic nie zarobila, prawdopodobnie kolejna oszukana osoba przez jakiegos polaka albo firma krzak...dla autora tematu a nie polaków bez pracy i mozliwosci radze sie udac do skatteetaten żeby wyjasnic tą sprawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
czytac nie umiesz i jeszcze sie mondrujesz

dostales selvangivelse i skatteoppgjør?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
nic jeszcze nie dostałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
fullcasco...przeciez jak chlopak nie dostał owych papierow ze skatu to znaczy że pracodawca nie placil za niego podatku, nie zglosil go itp. sprawami podatkowymi zajmuje sie Kemnerkontor wiec tam powinien sie udać chyba że chce poczekac az podatek sam do niego przyjdzie do zaplaty bo tak dziala urzad podatkowy, jego nie interesuje od kogo podatek dostanie na konto. moj znajomy tak mial że przyszlo mu 20 tys kr do zaplaty ale dzieki temu że pochodzilismy po urzadach poszlo na pracodawce a nie na niego. To jest czarny scenariusz.

Pytor09...a masz lønnslipy ?, timelisty ? Jak tak idz do kemnerkontor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
wszystko jest na legalu rozliczała mnie taka babka mam też potwierdzenie z Alltin że aplikacja została zarejstrowana, papiery też złożyłem do skatu w wymaganym terminie. Rozliczam się pierwszy raz jako pendler, może dlatego ?. Chodzi mi tylko o to że już drugi etap rozliczeń a ja nie mam od nich żadnego odzewu,chyba że się dopiero odezwą jak będą chcieli skontrolować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
to idz do tej babki moze potrzeba potwierdzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok