Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

agencja pracy opinie - Norwegia

31 Postów
Nowicjusz
Witam wszystkich,czy może mi ktoś polecić jakąś agencje pracy!,czy warto współpracować z takimi agencjami pracy???? czy po prostu trzeba szukać na własną rękę.Miał ktoś może kontakt z firmą CBR ze Szczecina?? Pozdrawiam i liczę na to że podzielicie się opiniami ze mną na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
witam dzięki za odp.Tak jak wiadomo co agencja to swoje racje ma, tylko teraz żeby wybrać z tych agencji tą co jest najbardziej uczciwa to myślę że sztuka
A jak nie to będzie się trzeba kierować starym powiedzeniem "umiesz liczyć licz na siebie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
to ja Ci moge napisacz tymi co mialem do czynienia :

Sibe Bemanning..co innego konsultanci gadaja co innego wychodzi, stawki zmieniane wedlug uznania, maja malo prac(nie mowie o pomocniku)

Rett Bemanning..nadgodzin nie masz placonych, musisz sie dopominac o swoje ale za to maja duzo zlecen

Workshop Bemanning.. wszystko ok tylko trudno o dobrá stawke

Arpi Bemmaning.. niskie stawki ale obsluga dobra

Z agencjami to niema takz e dla ktorejs chcesz pracowac, ze podpisujesz umowe..sranie w banie. Idziesz tam gdzie akurat jest dobrze

Uwazajcie na konsultantow,oni beda wam obiecywac rozne niestworzone rzeczy byleby tylko was przygarnac. Jak chcesz w jakiejs agencji pracowac to zadaj im pytanie takie jak, ile placa(150-160 k omijac lukiem), czy placa kilometrowke(nie ma gadania ze klient nie placi i inne bzdety), co zima ?(jak permittering to szemrana agencja) no i obieg dokumentow czy na czas(to juz ludzi pracujacych)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Dzięki za odp.nakreśliło mi co nie co na temat agencji,bo to że agencja zarabia na pracownikach to wiadomo,tylko najgorzej trafić na ludzi którzy obiecują złote góry.Lepiej by powiedzieli tak i tak konkretnie Ludzie piszą że nawet po kilka miesięcy prace obiecują a oni siedzą w Polsce i czekają i są tylko zwodzeni. Porażka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
agencja musi zarabiac, ale pamietajcie ze oni odkladaja na wasze feriepenger, a firmy im placa zeby odzielic plew. Praca przez agencje tez jest dobra metoda na dostanie sie na stale ale trza wybierac te agencje co daja dostep do duzych klientow np veidekke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Wiadomo nie można wszystkich traktować że nie chcą pomóc.Bo jest to jakiś punkt zaczepienia z pewnością.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Czytałem trochę w sieci na temat agencji i wpisy nie kiedy są takie że nie zachęcają ale pracować trzeba.Jak ktoś ma jeszcze ochotę podzielić się ze mną doświadczeniem z agencjami to zapraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok