Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

2
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

praca w firmie SalMar ? - Norwegia

Czytali temat:
Damian ..... wujcik wujcik dosia158 lukasz8903 Piotr Banasiak Krzysztof Majczyk Mariusz Mariusz Rafał Ziółkowski (10258 niezalogowanych)
2 Posty
Dawid D
(Damid)
Wiking
Witam interesuje mnie opinia ludzi którzy pracowali bądź też słyszeli co nie co o tej firmie jak tam jest jesli chodzi o zakres obowiazków i czy opłacalne jest zatrudnienie sie w takowej firmie ....prosze o szybka odpowiedz

Dziekuje z góry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
Witam czy pracował ktoś przez firmę SalMar ASA bo właśnie dostałam propozycję pracy w mieście Kverva na magazynie wyjazd jest 28 czerwca z warszawy jeśli ktoś coś wie więcej na temat tej firmy proszę o kontakt sandra105@onet.eu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
Też jade 28.06 , jak ktoś już był wcześniej to dajcie znać jak tam jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
stary w
(stary_02)
Wiking
Witam
ja też dostałem propozycje wyjazdu 28.06 wszystko wygląda ładnie ale ostrożnym trzeba być. Osobiście sprawę załatwić proponuje poprzez napisanie meila do SalMar-u albo telefon i potwierdzenie wiarygodności Pana Macieja K.
Ktoś chetny z telefonem bo mój angielski jest zasłaby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
no wszystko ładnie wygląda ale jak dla mnie to po prostu próba wyłudzenia pieniuędzy za transport, bo taka firma przewozowa w Szczecinie po prostu nie istnieje.
Też myślałem o tym, aby bezpośrednio zadzwonić do Salmaru do Norwegii, ale ktoś musiałby biegle się porozumiewać w j.ang.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
no własnie jest coraz wiecej nie jasności,pod adresem który podaje firma przewozowa jest numer 4 a nie 4b wiec cos smierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
ja tez wlasnie jade do SalMaru w sumie już 2 lata temu tam pracowalem. akurat jestem ze szczecina i bylem dzisiaj osobiscie wplcic na wyjazd. biuro obskorne troche... Musialem dzownic zeby mi wtlumaczyli jak tam trafic bo 4 latwo znalezc a 4b to jakas ciemna dupa jest.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
a ja własnie dzwoniłam do salmaru do norwegii i tam powiedzieli ze nie potrzebują nikogo z Polski na
razie i ze zadem Maciej K. nie pracuje dla nich i aby mu nie ufac więc nie wiem czy dobrze zrobiłeś wpłacając juz kase, a czy ty byłeś z tą firma wcześniej???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
i to doskonale pokazuje że szukają ludzi naiwnych, ja dzwoniłem do właściciela serwisu opon który znajduje sie na Krzysztofa Kolumba 4 i on stwierdził iż takie biuro nigdy nie istniało w tym miejscu i że w ogóle nie istnieje nr 4b, więc kriss79 coś chyba kręcisz, albo jesteś osobą podstawioną przez tych krętaczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok