Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

1
DZIEŃ

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Praca w przemyśle spożywczym - DB-Partner - Norwegia

Czytali temat:
ZBIGNIEW CZ mar ta rafi.maliszewski Marta Małecka Krzysztof J (2908 niezalogowanych)
1 Post
Emila Radecka
(emalcom)
Wiking
Witam pracowałam dla agencji DB Partner w Marine Harvest ULVAN i bardzo ludzi ostrzegam przed tą agencja!!!
Oni ludzi traktuja jak roboli bez prawa głosu. Zatrudniaja ludzi do pracy wiedzac ze nie ma tej pracy dla nich okłamujac ich ze beda pracowac po kilkanascie godzin dziennie a na miejscu okazuje sie ze jak przepracuja max 2 godziny to jest cud . Nie polecam agencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
emalcom napisał:
Witam pracowałam dla agencji DB Partner w Marine Harvest ULVAN i bardzo ludzi ostrzegam przed tą agencja!!!
Oni ludzi traktuja jak roboli bez prawa głosu. Zatrudniaja ludzi do pracy wiedzac ze nie ma tej pracy dla nich okłamujac ich ze beda pracowac po kilkanascie godzin dziennie a na miejscu okazuje sie ze jak przepracuja max 2 godziny to jest cud . Nie polecam agencji

hmmm agencja pracy tymczasowej..... pracuje to sie na etacie a w agencji pracy tymczasowej mozna co najwyzej zapelnic swoja wolny czas na zlecenie u firmy wynajmujacej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
emalcom napisał:
okłamujac ich ze beda pracowac po kilkanascie godzin dziennie

to taka zachęta???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok