Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Helsekort - europejska karta zdrowia - Norwegia

3 Posty
Kuba Gras
(qba82)
Wiking
Witam. Mysle nad zalozeniem sobie europejskiej karty zdrowia. Wiem ze mozna zrobic to ze strony www.helfo.no ale podczas proby logowania po wpisaniu ID oraz kodu z tokena wyskakuje informacja o blednych danych.. po kilkunastu probach zrezygnowalem i prosba o informacje na temat jak inaczej mozna to zrobic zagladam tu. Moze ktos mial podobna sytuacje i wie jak to ogarnac badz tez czy istnieje jakas inna opcja zalozenia tej karty?? pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
qba82 napisał:
Witam. Mysle nad zalozeniem sobie europejskiej karty zdrowia. Wiem ze mozna zrobic to ze strony www.helfo.no ale podczas proby logowania po wpisaniu ID oraz kodu z tokena wyskakuje informacja o blednych danych.. po kilkunastu probach zrezygnowalem i prosba o informacje na temat jak inaczej mozna to zrobic zagladam tu. Moze ktos mial podobna sytuacje i wie jak to ogarnac badz tez czy istnieje jakas inna opcja zalozenia tej karty?? pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.Może dlatego wybija ponieważ masz tymczasowy numer personalny .
---
Mnie się nie chce szukać , jednak wejdź na Ich stronę i przeczytaj dokładnie całą procedurę od początku .
Również te teksty , które piszą , jakie trzeba spełnić warunki , by taką kartę otrzymać .
---
Jak masz jeszcze aktualne ubezpieczenie w Polsce , to może skorzystaj z Polskiej strony , ta karta obowiązuje bez względu na kraj wydania .
Tak mniemam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Dan M
(DaM86)
Początkujący
helfo.no/privatperson/europeisk-helsetry...-helsetrygdkort.aspx

jeżeli masz tymczasowe kody miniID Pin kody / tu zamówisz

skort.skatteetaten.no/skd/pinkode/pinkode?side=fnr&valg=sendRedirect

Najszybciej i najłatwiej

Telefon: 815 70 030
E-post: servicesenteret@helfo.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kuba Gras
(qba82)
Wiking
Wlasnie numer ID mam staly co mnei dziwi.. przy probie zmiany adresu przez internet byla ta sama sytuacja.... ogarnelem poprzez bezposredni telefon takze dzieki za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok