Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Kucharz szuka pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1354 niezalogowanych)
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Cześć wszystkim.Szukam pracy i kontaktów żeby wyjechać z tej złodziejskiej Polski.Może znajdzie się ktoś życzliwy i mi pomoże-umiem się odwdzięczyć.Jestem kucharzem 20 lat,znam angielski komunikatywny.Norweskiego nic.Kretynów którzy piszą debilizmy pod takimi wiadomościami proszę o odejście od komputera i zmoczenie sobie głowy,albo baranek o ścianę Normalnych ludzi pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Dzięki serdeczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
" złodziejskiej polski "

to po co kradłes żarcie i wynosiłes przez ostatnie 20 lat ???

Na obczyznie patriotyzm znacznie wzrasta i nabiera znaczenia (nie dot.@Lindemans), wiec hamuj pietą garkotłuku, bo na tym jednym ogłoszeniu od @dziubaska, moze sie skonczyc!
czego serdecznie ci zycze!

ps: chcesz innej polski ? > zacznij zmiany od siebie!

Dobry kurcharz w polszy nie mysli nawet o wyjezdzie, wiec typuje, ze jestes lamus i pichcisz gdzies na prowincji, gdzie psy chu...mi wode piją
aaaaaaaaa moze Magda Gessler ci pomoze ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Dzięki serdeczne.Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
jacek reggae
(simasimakow)
Wiking
Popatrz na treść ogłoszenia pojebie.Może nie zrozumiałeś,bo jesteś za płytki.Miałeś pierdolnąć sobie baranka i nie odpisywać tępy,pusty i nie rozumiejący sytuacji innych bezmózgi Yeti.Pewnie rodzice dawali Ci kasę i nie rozumiesz pewnych kwestii odnośnie realnego życia w Polsce.Bywałe za granicą wiele razy i jakoś nie zmieniłem zdania o tym kraju.Zresztą,komu ja się tłumaczę-płyń swoim nurtem człowieczku i nie przeszkadzaj innym w życiu i poszukiwaniu czegoś,co od zawsze jest w naturze człowieka.Więc krótko pisząc-spierdalaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
simasimakow napisał:
Popatrz na treść ogłoszenia pojebie.Może nie zrozumiałeś,bo jesteś za płytki.Miałeś pierdolnąć sobie baranka i nie odpisywać tępy,pusty i nie rozumiejący sytuacji innych bezmózgi Yeti.Pewnie rodzice dawali Ci kasę i nie rozumiesz pewnych kwestii odnośnie realnego życia w Polsce.Bywałe za granicą wiele razy i jakoś nie zmieniłem zdania o tym kraju.Zresztą,komu ja się tłumaczę-płyń swoim nurtem człowieczku i nie przeszkadzaj innym w życiu i poszukiwaniu czegoś,co od zawsze jest w naturze człowieka.Więc krótko pisząc-spierdalaj.

Oj widzę zes taki ostry.....
Jak nie potrafisz cierpliwie znosić komentarzy innych w oczekiwaniu
na te jedna dobra odpowiedz, znaczy sie ze;
Jestes ofiara "pierdolniecia sobie baranka"
Musisz byc jakis cienki w uszach ze byłeś wiele razy za granica a dalej pracy na
forach szukasz
Jak byś był grzeczniejszy już byś dostał namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a w UK to gdzie pracowałeś?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a w UK to gdzie pracowałeś?

Chyba w jukjej

Ps: slit fotka Mr Jasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
simasimakow napisał:

to chyba raczej ty spierdalaj łamago!

Takis globbetroter i nie igarnąłes sobie tyrki za porzadną flotę ?

tak jak wyzej > jestes lamus i ciołek, a takich juz tu mamy dosc, wiec ....spierdalaj do garów zafajdany pseudo kucharzyno!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok