Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

www.altinn.no- PROBLEM - Norwegia

12 Posty
Marek Kryszak
(mareeczek)
Wiking
Witam

posiadam stały numer personalny, posiadam pin kody...

nie rejestrowałem się jeszcze sam, lecz zrobiła to za mnie firma, która rozliczała mój podatek...

problem polega na tym, że zapomniałem od nich hasła, a oni nie podali w formularzu rejestracyjnym mojego maila, numeru telefonu i nie mogę się zalogować...tworząc nowego użytkownika, pisze na stronie, że użytkownik już istnieje i wróć do przypomnienie hasła...

czy mógłby mi ktoś pomóc, jak sobie z tym poradzic??

POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lecz zrobiła to za mnie firma, która rozliczała mój podatek...
tak to jest jak sie przeplaca
zamiast isc do autoryzowanego ksiegowego
taniej i bezpicznie

co to za firma

podaj nazwe i adres
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Marek Kryszak
(mareeczek)
Wiking
DORFIN GROUP SP. Z O. O., ŚWIĘTOJAŃSKA 47/48, 80-840 GDAŃSK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wyslij do nich meila i numer konta niech podadza haslo albo zwroca kasze i wplaca odszkodowanie bo jak nie ti ich podasz do e-sadu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
mareeczek napisał:
Witam

nie rejestrowałem się jeszcze sam, lecz zrobiła to za mnie firma, która rozliczała mój podatek...

problem polega na tym, że zapomniałem od nich hasła, a oni nie podali w formularzu rejestracyjnym mojego maila, numeru telefonu i nie mogę się zalogować...tworząc nowego użytkownika, pisze na stronie, że użytkownik już istnieje i wróć do przypomnienie hasła...

POZDRAWIAM

Masz kilka mozliwosci logowania sie do altina,nie tylko przez kodyi hasło...możesz takze przez BankID tak jak logujesz sie do konta w banku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-20  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
B.K. napisał:
mareeczek napisał:
Witam

POZDRAWIAM

Masz kilka mozliwosci logowania sie do altina,nie tylko przez kodyi hasło...możesz takze przez BankID tak jak logujesz sie do konta w banku..

Tak, przez ID jest najlepsza metoda. Na pewno wejdziesz w altinn i bedzie po klopocie.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
założę się o 1000 nok że jest taka opcja glemt passord
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Marek Kryszak
(mareeczek)
Wiking
jest taka opcja, a i owszem, tylko że hasło przysyłają na maila, którego ja nie podałem, firma nie podała...

logowałem się przez bankid, jednak na bankID mam stary numer tymczasowy, jeszcze go nie zmieniłem bo nie potrzebuje...

nie ma innego rozwiązania, typu usunąć konto, albo zalogować się na nowo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przecież można wysłać po nowe kody jednorazowe
po dwóch dniach będą
i po kłopocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
mareeczek napisał:
jest taka opcja, a i owszem, tylko że hasło przysyłają na maila, którego ja nie podałem, firma nie podała...

logowałem się przez bankid, jednak na bankID mam stary numer tymczasowy, jeszcze go nie zmieniłem bo nie potrzebuje...

nie ma innego rozwiązania, typu usunąć konto, albo zalogować się na nowo...

w takim razie przykro mi...ani nie usuniesz ot tak sobie konta ani nie zalogujesz sie na nowo...polecam wizyte w skacie i odkręcenie całej sytuacji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok