Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Pacan M Zygmunt Marta Małecka Oskar ,,,,, spawacz1 Maciek Adek Bator1709 Robert85pl Robert Adam881 (7077 niezalogowanych)
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
dawaj na jakis priv GG albo facebook to pogadamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
WAGONY SWIDNICA to jest na dolnym slasku i w bogatyni na elektrowni ....... a pierwszy u siebie w miescie od tego sie zaczeło pósc mi szczałke na telefon 530-862-734
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
jak ja mam to skasowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
zalozyles temat to go skasuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
KrzysztofJawski napisał:
Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco SPawanie maszyn na platformach wiertniczych spawanie kominków na cisnienie itp moje kursy to 135,136,138 + drut proszkowy 121 elektroda 141 podstawa ponad podstawa 142,143,145 + 141 hlo45 + drut proszkowy+nierdzewka do tego spawanie (UDT) urzad dozoru technicznegoi (WDT) wojskowy dozur technicznysuwnica z poziomu roboczego do 7 ton palnik nagrzewanie i wycinanie umiejetnosc czyt rysunku technicznego i izometrycznego jezyk angielski komunikatywnie lecz musiał bym sobie troszke poprzypominac fran i niem podstawy wszystkie kursy europejskie i aktualne certyfikaty

kjk989@wp.pl

A to ciekawe.....Na jakiej platformie byłeś??? pracujesz od swojego chrztu czy od komunii dopiero zacząłeś karierę spawacza?

dobre... ja nie czaje po co komu kupować tyle kwitów jak na próbce zaraz się wysypie... H-LO45 pewnie jeszcze na lusterku lewa/prawa ręka........

jestem ciekaw co to za certyfikaty, sefako pewnie........

TUV albo DNV kosztowałyby majątek w takiej liczbie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
Tak jak myslalem, Ci co znaja temat to sie posmieja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Pewnie tak jak mówisz .............. czy ja napisałem ze jestem super spawaczem ....... nie wiec czemu taka odpowiedz w moja strone niema sie czego bać trzeeba zapie.... i dazyc do celu a TUf mam ten papier ale to podstawa mag pózniej szło lepiej a kursy europejskie jesli wiesz co to jest a rozpisywac sie chyba niemusze czy mam tez ci napisac w jakich pozycjach i jaka grupa materiałowa ... bo mozwe niewiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
mlody nie przkomazaj sie juz bo to bez sensu jest, ja Ci powiem jedna rzecz dla dodania otuchy, przyszedl do nas kiedys do firmy koles na probke, na 6gr , mlody 22 lata , wszyscy z niego kpili, a jak chlopak skonczyl to im kurwa polki opadly i tyle, roznie to bywa, mozna czasami dac sie zaskoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
a tu masz adres NOV www.nov.com/ umiesz angielski to poczytasz a jak nie to translator i tłumacz CZY JEST COS DZIWNEGO W TYM ZE POSAIDAM TAKIE CER> BO MI SIE WYDAJE ZE NIE JA ZACZYNAM DOPIERO BO 3 LATA SPAWANIA NIENAZWE SUPER DOSWIADCZENIEM ALE OD CZEGOS TRZEBA ZACZAS A PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA ZAZDROSC CHYBA BO INNACZEJ NIE UMIE TEGO OKRESLIC A PRÓBKI BYŁEM JUZ NA 2 I PRFZESZEDŁEM POZYTYWNIE NIEBYŁY PIEKNE ALE STRES ROBI SWOJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok