Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Szukam pracy na wakacje 2013 - Norwegia

Czytali temat:
(456 niezalogowanych)
2 Posty
Sebastian Cieślik
(ssssss94)
Wiking
Poszukuje pracy wakacyjnej w norwegii na cały okres wakacji(nawet troche dłużej, 3 miesiace), nie boje się trudnej pracy, jestem dyspozycyjny,szybko i sprawnie pracuje, znam angielski na poziomie komunikatywnym. Chciałbym jechac z kolegą/kolegami jesli nie byłoby to problemem, Bardzo proszę o szybki kontakt na email: ssssss-94@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
W Norwegii jest zwyczaj, ze mlodziez ma letnia prace. Jednak sa to najczesciej prace np. w sklepie, gdzies w magazynie. I tego typu prace to moga miec ciaglosc 2-3 miesiecy.
Bez norweskiego to dostac prace na te 3 miesiace jest ciezko.
Osobiscie uwazam, ze znalezienie pracy przy malowaniu czy prace ogrodowe jest bardziej realne.
W kazdym razie tu macie linka do ogloszen prac letnich, moze cos znajdziecie:
www.finn.no/finn/job/fulltime/result?sor...p;keyword=sommerjobb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
do takich prac młodziez tutejsza ma pierwszeństwo i ludzie którzy przyjeżdzaj atu co roku...jak będziecie mieli farta to ją znajdziecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sebastian Cieślik
(ssssss94)
Wiking
Napisałem do kilku firm z podanej strony, może coś to da... W pobliży mojego miejsca zamieszkania jest firma Adecco, z tego co widze ze tam mozna poszukac pracy, jak myślicie, warto szukac pracy w Adecco? Polecanie tą firme, czy nie jest zbyt dobra?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ssssss94 napisał: jak myślicie, warto szukac pracy w Adecco? Polecanie tą firme, czy nie jest zbyt dobra?.
HA... HA...ha...
JAKIE GÓRNOLOTNE ASPIRACJE ... !

---
adeko to profesjonalista , i bydle kogo , nie przyjmuje do pracy , nawet tej wakacyjnej .
---
Tam trzeba mieć KONKRETNY zawód z praktyką ... to jeszcze jak cię mogę .
---
Ty to masz mniemanie o sobie ... niemniej może to i dobrze w dzisiejszych czasach , zawsze można jakoś zatuszować swoją rzeczywistą nieudolność ...
---
Niemniej , powodzenia w walce o lepsze Jutro ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ssssss94 napisał:
Poszukuje pracy wakacyjnej w norwegii na cały okres wakacji(nawet troche dłużej, 3 miesiace), nie boje się trudnej pracy, jestem dyspozycyjny,szybko i sprawnie pracuje, znam angielski na poziomie komunikatywnym. Chciałbym jechac z kolegą/kolegami jesli nie byłoby to problemem, Bardzo proszę o szybki kontakt na email: ssssss-94@o2.plsprawdz skrzynke bo już pełna na pewno od ofert bo norwegia potrzebuje takich ludzi jak ty i twoi funfle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok