Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

lekarz dentysta, tannlege szuka pracy w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
iza nowak Magdalena Pydo ROBERT BALICKI meg_ry Jarekm14 mitoras Mitar (6788 niezalogowanych)
14 Posty
van brutus
(vanbrutus)
Wiking
lekarz dentysta, tannlege szuka pracy w Norwegii

dentysta z doswiadczeniem - jezyk angielski biegle, norweski wyrazam chec nauki... / poprzednia praca w Szwecji/...
pytania prosze na mail xssandri@gmail.com lub gg 7078963

moge zaczac ASAP, posiadam licencje norweska!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jak znasz norweski lub szwedzki to nie powinienes miec problemu ze znalezieniem pracy.
Na ogol brakuje chetnych do pracy w osrodkach kommunalnych. I przyjmuja tam ludzi co mowia po szwedzku.
No ale poszukac to musisz sobie sam na stronach NAV.no lub finn.no.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
XSSANDRI napisał:
lekarz dentysta, tannlege szuka pracy w Norwegii

dentysta z doswiadczeniem - jezyk angielski biegle, norweski wyrazam chec nauki... / poprzednia praca w Szwecji/...
pytania prosze na mail xssandri@gmail.com lub gg 7078963

moge zaczac ASAP, posiadam licencje norweska!!!

Slusznie, ze dales tutaj ogloszenie, bardzo dobre posuniecie. Wszak co drugi uzytkownik forum "moja norwegia" jest wlascicielem gabinetu dentystycznego i tylko czeka jak taki ktos da ogloszenie tutaj. Inni, "mniej swiatli dentysci", daja ogloszenia na slupach, na przystanku autobusowym, albo przy stacji metra, gdzie trudno ich odnalezc wsrod wszystkich "zlotych raczek", takich jak: budowlancow, glazurnikow, hydraulikow, czy mechanikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Chłopie otwieraj swoja firme,z takim zawodem heh zainwestowac i juchu samo leci no chyba ze bedziesz rwal bez znieczulenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
van brutus
(vanbrutus)
Wiking
nie oplaca sie na zbyt dlugo zasiedlac w szwecji , norwegii czy danii------------podatki!!!!!!!!!!!!!...........jedynie sie oplaca pracowac okresowo ... a ogloszenie wsrod zlotych nozek nie zaszkodzi, tez chodza do dentysty i klepia bez sensu w stresie- to i wyklepia ze ogloszenie widzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
XSSANDRI napisał:
nie oplaca sie na zbyt dlugo zasiedlac w szwecji , norwegii czy danii------------podatki!!!!!!!!!!!!!...........jedynie sie oplaca pracowac okresowo ... a ogloszenie wsrod zlotych nozek nie zaszkodzi, tez chodza do dentysty i klepia bez sensu w stresie- to i wyklepia ze ogloszenie widzieli

Dlaczego sie nie oplaca?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
van brutus
(vanbrutus)
Wiking
no chyba ze chcesz placic wysokie podatki i oplacac muzlumanow ja nie bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
XSSANDRI napisał:

To zalezy od czlowieka, mi podatki pasuja i praca tez. O pracy w sowim zawodzie w Polsce moge tylko pomarzyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
van brutus
(vanbrutus)
Wiking
Karol.Ky napisał:
XSSANDRI napisał:

To zalezy od czlowieka, mi podatki pasuja i praca tez. O pracy w sowim zawodzie w Polsce moge tylko pomarzyc...

chyba zalezy jaki to zawod i ile sie w nim zarabia... tak czy owak poza Polska sa inne kraje...
Norwegia-- mnie ciagnie czyste powietrze, zreszta moglabym na chwile do jakiejs pipidowki wyjechac

co do podatkow----------nie mam zamiaru tu czy gdziekolwiek indziej darmozjadow utrzymywac...

systemu Norweskiego nie znam za dobrze, ale Szwecja to jeden wielki zart z pracujacych uczciwie ludzi ----------pracujesz duzo i dobrze w efekcie utrzymujesz muzlumanskich huliganow i leni

by the way-------masz gdzies info o norweskich podatkach- oczywscie firmowych nie indywidualnych

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
XSSANDRI napisał:
Karol.Ky napisał:
XSSANDRI napisał:

chyba zalezy jaki to zawod i ile sie w nim zarabia... tak czy owak poza Polska sa inne kraje...
Norwegia-- mnie ciagnie czyste powietrze, zreszta moglabym na chwile do jakiejs pipidowki wyjechac

co do podatkow----------nie mam zamiaru tu czy gdziekolwiek indziej darmozjadow utrzymywac...

systemu Norweskiego nie znam za dobrze, ale Szwecja to jeden wielki zart z pracujacych uczciwie ludzi ----------pracujesz duzo i dobrze w efekcie utrzymujesz muzlumanskich huliganow i leni

by the way-------masz gdzies info o norweskich podatkach- oczywscie firmowych nie indywidualnych

pozdrawiam

tutaj myślisz,że jest inaczej? tak jak w Szwecji tez utrzymujemy azylantów nie robów ich rodziny,edukacje jezyka,samochód itp...przyjedziesz zobaczysz....druga Afryka itp...info podatków to www.skatt.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok