Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

1
DZIEŃ

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Bemanning Nord AS opinie na temat agencji - Norwegia

Czytali temat:
Marcin Kaszuba Damian ..... Tomasz M Artur Kowalski junior224 Grzegorz Melcer (3958 niezalogowanych)
6 Postów
Mirosław Maj
(MirkoM)
Wiking
Po raz drugi zamieszczam post na ten temat, zauważyłem, że nie bardzo sa chętni aby udzielic info na ich temat. Watpię aby nikt nie pracował z Polaków u nich, więc co panika??
Będę wdzięczny za wasze opinie na ich temat.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MirkoM napisał:Po raz drugi zamieszczam post na ten temat,
KARYGODNY BŁĄD ...
---

Trzeba było jedynie , podbić już istniejący ... a tak żalisz się ... .
---
Co do firmy ... jak każda inna , nie tylko w Norge , przyjmuje ludzi jak potrzebuje , a jak nie ma roboty , to zwania tych mniej wydajnych i lewusów totalnych ...
---
Jak można tobie odpowiedzieć coś dokładniejszego i sensownie skoro ani Tam ani tu nie piszesz jako kto w zawodzie będziesz pracował .
---
Przecież Ta firma posiada szeroki zakres zawodów , od pomocnika po inżyniera , a tym samym i inne są kryteria dla poszczególnych grup zawodowych .
---
Inaczej pracuje się w Trondheim inaczej w Fredrikstad , Mosjøen czy też w Bodø ...
---
Może sprecyzuj dokładniej , o jaki problem tobie chodzi .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
MirkoM napisał:
Po raz drugi zamieszczam post na ten temat, zauważyłem, że nie bardzo sa chętni aby udzielic info na ich temat. Watpię aby nikt nie pracował z Polaków u nich, więc co panika??
Będę wdzięczny za wasze opinie na ich temat.

Pozdrawiam

ostatnio firmy bemmaningowe zakladane sa z dnia na dzien i szukaja na szybko kilku polakow konkrewtnie na jeden projekt bo takie jest zapotrzebowanie... ja w ciagu ostatniego roku zauwazyelm straszny przyrost firm otwierancyh a szybko.... na pewno Ci zaplaca... a jak to w wypozyczalni ludzi nigdy nie masz pewnosci czy na drugi dzien pojdziesz do pracy... ale od czegos mozna zaczac przeciez....

oczywiscie ta firma moze sobie dzialac juz ponad kilka lat na rynku a ja jej po prostu nie znam b o nie dziala w mojej okolicy... dopisz miasto w jakim mialabys pracowac dla tej frmy... na przyklad w Oslo raczej nie znajdziesz rømerike bemmaning a w stavanger oslo bemmaning service... chyba tylko adecco czy jobzobzone sa na cala norwegie...

i nie spinaj sie tak ze ktos nie pisze.... to jest forum a nie informacja na dworcu PKP....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jeżeli aliens , napisał poprawnie nazwę ,tej konkretnej firmy , to mieści się ona w :
8651 Mosjøen
Nyrudveien 3

---
Istnieje od :

24.11.2005
---
Jednak jak napisałem wyżej , informacje wyjściowe powinny być pełniejsze , by następnie oczekiwać jakichkolwiek informacji .
---
Samo SZCZEKNIECIE ... HAU ...! co to za firma ! ...
Jest warta tyle co gówno w kiblu ! .
---
ECH ...słońce świeci ... a Mnie się nie chce wyjść Nad Fiord ... Przykre ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Mirosław Maj
(MirkoM)
Wiking
Jednak udało mi się was sprowokowac do rozmowy na ten temat , dziękuję za odpowiedzi.
Faktycznie chodzi o firmę z Mosjoen, chciałem się dowiedziec czy jest to wiary godna firma oraz jak długie kontrakty mają. Czy ktoś z was u nich pracuje jako elektryk?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Górski
(pawka)
Wiking
MirkoM napisał:
Jednak udało mi się was sprowokowac do rozmowy na ten temat
No tak, tytuł mistrza prowokacji może i byś zgarnął, ale chyba nie o to Ci chodziło, co? Bo z tego co wyczytałem, to dalej nie wiesz za dużo na temat w/w agencji, więc nie wiem czy masz powody do radości. Agencja to agencja, zalezy gdzie Cie rzucą, z kim będziesz pracował. Zapłacić powinni. A z dostępnością pracy różnie bywa. Dużo zależy od szczęscia. Jeden będzie miał prace przez rok, inny przez dwa tygodnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
user user
(cong)
Wiking
Wszystkim którzy myślą o tej firmie odradzam zresztą sami zadecydujecie ja pracowałem i sam przekonałem się jaki to miód. Maja gdzieś to czy jesteś fachowcem czy nie obiecanki na początku zwroty kosztów podróży stawki wysokie pójdą na wszystko abyś podpisał Umowę i do roboty w Bodo nie odbierają telefonów drzwi do firmy zamknięte. Wpuszczają tylko wtedy kiedy oni chcą bo aby wejść i coś załatwić, domagać się czegoś po prostu nie odbierają telefonów, e-mail mają też gdzieś a jak któregoś wyczaisz na mieście to się głupio uśmiecha i jak to bywa z Norwegami nie ma problemu. Wrócę jeszcze do biura, pomieszczenie wynajęte w nim dwa fotele z wystawki i jeden komputer szkoda gadać ja mam dość muszę odzyskać jeszcze pieniądze za ferie tamtych za nadgodziny już nie odzyskam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SENTIX napisał:...A ty znowu szczekasz na ludzi Gabrielu
ZAŚLEPIONY przygłupie !
zanim zamieścisz następny koment , to może najpierw , spojrzyj dokładnie na datę zamieszczonego posta ...
---
INAKSZY robisz z siebie DURNIA DO SZEŚCIANU ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
SENTIX napisał:...A ty znowu szczekasz na ludzi Gabrielu
ZAŚLEPIONY przygłupie !
zanim zamieścisz następny koment , to może najpierw , spojrzyj dokładnie na datę zamieszczonego posta ...
---
INAKSZY robisz z siebie DURNIA DO SZEŚCIANU ...

Zamiast znowu wystarczy wstawić cały czas i wszystko pasi.

Nie tylko rok, ale dwa, trzy lata temu w sumie to odkąd tu jesteś, reprezentujesz sobą dziada, buraka i chama który udziela się wszędzie nie mając zielonego pojęcia tylko wpiera swoją wydumaną filozofię, pouczając ludzi w sprawach w których sam jesteś cały czas ułomny w dodatku będąc tu juz 7 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph znowu zaskowyczał !... pouczając ludzi w sprawach w których sam jesteś cały czas ułomny w dodatku będąc tu juz 7 lat.
Właśnie dla tego, pouczam innych , by nie robili tego błędu , który Ja sam wykonałem .
---
Czy to takie trudne do zrozumienia , nawet przez tak zakuty łeb jak twój ???.
---
Jednak w twoim , konkretnym przypadku i tak już nie ma ratunku .
---
ty na swoim łożu śmierci ...będziesz rzęził ...gggaaaabbbrrrriiieeellllllllllllllllllllllllllllllllllll

zamiast spokojnie i dostojnie ,
prosić Opatrzność o wybaczenie błędów ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok