Witam, otóż naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą , chcemy zapłacić to ale tych rachunków jest tyle że już nie ogarniam które są najbardziej aktualne . Chciałam się zarejestrować na FJELLINJEN AS i tam wszystko sprawdzić ale nie mogę tego zrobić poprawnie już sama nie wiem..... wpisuje wszystkie dane poprawnie potem przechodzę na kolejną strone i mam wpisać NUMER KLIENTA I HASŁO numer klienta mi przyszedł e-mailem natomiast nie mam pojęcia skąd hasło razem z wiadomością na e-mailu przysłali link aktywacyjny w który trzeba kliknąć ale tu pojawia sie problem bo nic nie ma w tym linku wyskakuje mi tylko to za każdym razem ; An error situation has been detected:
Your reference = 072-591-000-243
kopiowałam tez link w nową kartę i to samo tylko numerki się zmieniają a żadna aktywacja się nie odbywa . Co mam zrobić żeby mieć to hasło
??? próbowałam też w odzyskiwanie hasła ale nic nie dało wysłali taką samą wiadomość , tylko nie piszcie żeby DO NICH ZADZWONIĆ bo to odpada nie dogadam się niestety...... proszę o pomoc jeśli ktoś wie
Your reference = 072-591-000-243
kopiowałam tez link w nową kartę i to samo tylko numerki się zmieniają a żadna aktywacja się nie odbywa . Co mam zrobić żeby mieć to hasło