Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

reklama | kup tutaj »

LUDZIE POMÓŻCIE! plis FJELLINJEN AS - Norwegia

22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Witam, otóż naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą , chcemy zapłacić to ale tych rachunków jest tyle że już nie ogarniam które są najbardziej aktualne . Chciałam się zarejestrować na FJELLINJEN AS i tam wszystko sprawdzić ale nie mogę tego zrobić poprawnie już sama nie wiem..... wpisuje wszystkie dane poprawnie potem przechodzę na kolejną strone i mam wpisać NUMER KLIENTA I HASŁO numer klienta mi przyszedł e-mailem natomiast nie mam pojęcia skąd hasło razem z wiadomością na e-mailu przysłali link aktywacyjny w który trzeba kliknąć ale tu pojawia sie problem bo nic nie ma w tym linku wyskakuje mi tylko to za każdym razem ; An error situation has been detected:
Your reference = 072-591-000-243
kopiowałam tez link w nową kartę i to samo tylko numerki się zmieniają a żadna aktywacja się nie odbywa . Co mam zrobić żeby mieć to hasło ??? próbowałam też w odzyskiwanie hasła ale nic nie dało wysłali taką samą wiadomość , tylko nie piszcie żeby DO NICH ZADZWONIĆ bo to odpada nie dogadam się niestety...... proszę o pomoc jeśli ktoś wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
masz długi weekend , znajdż jakiegoś biegłego co napisze maila i nie trzeba dzwonić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
szukałam ich maila żeby właśnie napisać ale na ICH głównej stronie kontakt jest tylko na napisanie listu lub infolinia więc swoją drogą to też trochę dziwne że nie mają poczty mailowej ?! hmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Wydaje mi się że zarejestrować się mogą Ci co mają autopass. Autopass ma przypisany numer klienta i na ten numer się logujesz.
Jeśli nie posiadasz to wtedy przychodzą Ci rachunki, albo możesz w ciągu 2 tygodni od przejazdu zapłacić kartą przez internet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie kłam myszko bo wszedłem na ich stronę i na górze jest KONTAKT OSS potem jest opcja SEND INN KLAGE PÅ FAKTURA a potem masz opcje JEG HAR AVTALE albo JEG HAR IKKE AVTALE . wybierasz że nie masz i wypełniasz klage
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
ja też dostałam rachunki z tej firmy na polski adres. musiałąm pisać odwołanie ponieważ posiadałam autopasa i nie moja wina żenie zawsze łapał-poprotu był jakiś wadliwy. Z tyłu na fakturze wszystko opisane jak się zalogować i żadnych danych autopasa do logowania nie trzeba. Poczytaj dobrze co pisze na odwrocie faktury.Z tego co pamiętam to na stronie logujesz sie podając nr sprawy i nr klienta czy coś takiego. aha wpisujesz też nr rejestracyjny i nie wiem czy przypadkiem on nie nazywa się hasłem. w każdym razie dane zawarte na fakturze są w pełni kompletne do zalogowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Hmm mnie sie wydaje że NIE MAJĄC -A JA NIE MAM auto pass też można się zalogować na ich stronie bo przy rejestracji są opcje do wyboru ; -ma się auto pass -nie ma się auto pass - i ma się auto pass ale u innego przedsiębiorcy i ja wybrałam opcję drugą że nie ma się, wszystko potem robiłam krok za krokiem do momentu aż wysłali ma maila mój NUMER KLIENTA i link dzięki któremu miał być aktywowane konto i podejrzewam podane hasło a tu lipa bo po otwarciu linka wyskakiwał error ....

Andre ved mark - tak jest tam coś takiego ale wchodząc w to to czy muszę uzupełniać każdą linijkę ? chyba tak, a tam jest właśnie potrzebny NUMER FAKTURY I REJESTRACJA a ja nie mam tych faktur bo gdybym miała to auto pass to pewnie nie miała bym problemu z rejestracją bo jak pisze stecu13 z tyłu na odwrocie faktury są wskazówki jak postępować z logowaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Witam, otóż naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą ,

jak to nie masz rachunków .....napisałaś że masz myszko numer rachunku to jest tzw nr KID na fakturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Andre ved mark napisał:
Witam, otóż naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą ,

jak to nie masz rachunków .....napisałaś że masz myszko numer rachunku to jest tzw nr KID na fakturze

Hmm no tak jest ten KID ale na każdym rachunku inny jest ten numer , ale tam trzeba też wpisać nr rejestracyjny a nie wiem jaki. Zawsze takie pojedyńcze rachunki płaciliśmy na bieżąco na poczcie więc ja nie znam się za bardzo na tych wszystkich papierkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to wpisz myszko nr bieżący taki jaki widnieje na tablicy rejestracyjnej
nr KID wpisz z jednej z faktur ......czekam na następne pytanie bo jesteś interesująca z tak niebywałymi problemami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok