Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Branzowy jezyk angielski przeznaczony dla SPAWACZY - Norwegia

Czytali temat:
joanna Skrzyczek M Zygmunt newermajd (6754 niezalogowanych)
4 Posty
lukasz k
(spawmetal)
Wiking
Branzowy jezyk angielski przeznaczony dla SPAWACZY w formie tekstu:

26 stron slownictwa dotyczącego branży spawalniczej
rodzaje drutow spawalniczych
skroty spawalnicze (np. ss, ml, nb, P, V, RT itd. )
bledy i niezgodnosci spawalnicze
rodzaje badan którym poddawane są spawy
rodzaje otulin
karty i instrukcje spawalnicze
pozycje spawania
dodatkowo prosto napisana wymowa fonetyczne wszystkich pojedynczych słow a takze 2,3 wyrazowych zwrotów

Cena: 40 zl

Po otrzymaniu odpowiedzi udostępnie link do aukcji zeby transakcja przebiegla uczciwie
kontakt : spawmetal@o2.pl lub tel 795 976 276
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
spawmetal napisał:Branzowy jezyk angielski przeznaczony dla SPAWACZY w formie tekstu:
26 stron slownictwa dotyczącego branży spawalniczej
rodzaje drutow spawalniczych
skroty spawalnicze (np. ss, ml, nb, P, V, RT itd. )
bledy i niezgodnosci spawalnicze
rodzaje badan którym poddawane są spawy
rodzaje otulin
karty i instrukcje spawalnicze
pozycje spawania
dodatkowo prosto napisana wymowa fonetyczne wszystkich pojedynczych słow a takze 2,3 wyrazowych zwrotów
Cena: 40 zl
Po otrzymaniu odpowiedzi udostępnie link do aukcji zeby transakcja przebiegla uczciwie
kontakt : spawmetal@o2.pl lub tel 795 976 276

Przecież TA POZYCJA jest już wystawiona Na ALEGRO...
...Wszystkie
Kup Teraz!
Aukcje
lista przedmiotów
Nazwa Cena z dostawą Popularność Do końca
Brak zdjęcia
J. angielski branżowy dla spawaczy, tekst,Spawacz
Kup Teraz! 40,00 zł
40,00 zł
wysyłka GRATIS - 13 dni

MASZ ZGODĘ NA KOPIOWANIE I DALSZĄ ODSPRZEDAŻ OD AUTORA tej publikacji ...Łukaszu ze Strzelina .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
lukasz k
(spawmetal)
Wiking
jest na allegro, ponieważ jest to moja aukcja, nie umieszam jej na forum bo jest zabronione linkowanie stron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
spawmetal napisał:
jest na allegro, ponieważ jest to moja aukcja, nie umieszam jej na forum bo jest zabronione linkowanie stron
NIE ZALEWAJ ... !!! .
---

Twoje ogłoszenie umieszczone na kilku Forach różnej maści sugeruje iż dopiero jak się zbierze odpowiednia grupa to udostępnisz linki do tej strony ...
A to jest Manipulacja Informacyjna ... i tyle ..!!!
---
Ponadto , pół strony nawijania makaronu na uszy ,zamiast krótkiej i treściwej informacji ...
Np. typu .
---
Proponuję pozycję : branżowy język Angielski dla spawaczy , który można zakupić na aukcji Allegro ...
---
Ponadto , nie odpowiedziałeś na zasadnicze pytanie jakie zadałem ... ! .
A to Już oznacza , że kręcisz i możesz mieć kłopoty jak się zawezmę ...

---
---
A. K. T. A. w praktycznym wykonaniu ...gabryjelka ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
[quote]spawmetal napisał:

A to Już oznacza , że kręcisz i możesz mieć kłopoty jak się zawezmę ...[/b]
A. K. T. A. w praktycznym wykonaniu ...gabryjelka ....[/color]

Jezeli to nie klopot to " wez no sie zawezmij"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał: gabriel napisał:
A. K. T. A. w praktycznym wykonaniu ...gabryjelka ...
Jezeli to nie klopot to " wez no sie zawezmij"

Nie podpuszczaj ... !!! .
W dzisiejszych czasach to żadne cuda , nawet i Mnie ten numer by wyszedł , bez żadnego problemu tak by "gościa" przyskrzynić .
---
Do tego nie trzeba wcale ..."Rutkowskiego"
---
A nudzi Mi się okrutnie ... !!! ... oj nudzi ....iiii...iii...
Właśnie spadł śnieg ... i szefostwo stwierdziło ... , że szkoda niszczyć taki ładny widok ,tylko dlatego by parę koronek przygarnąć ..
I do końca tygodnia MAM WOLNE...!!!
---
Gdyby tylko Skodzinka była sprawna , to już bym we te pędy... gnał do Oslo lubo Ålesund coby przyrobić co nieco ...
---
A tak ćma ...
---
NO...!!!
To nie prowokuj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
lukasz k
(spawmetal)
Wiking
ogłoszenie jest na różnych forach, jest dodatkowo tez na kilku stronach z ogłoszeniami, link allegro udostepniam gdy ktos jest chetny poniewaz jak pisalem nie mozna linkowac stron na forach. Ponadto udostepniam link do allegro zeby sprzedaz byla legalna i wlasnie zeby nie bylo nie domowien ze chce kogos oszukac, na allegro przy moje aukcji sa wystwione komentarze o mnie i jestem łukasz z ziębic nie ze strzelina, strzelin jest od nas 19 km, czasami wpisuje takze ze z wroclwia 60 km od nas oraz zabkowic slaskich 18 km poniewaz sa to miasta wieksze od mojego i na roznych stronach jak sa do wybou maista skad jest ogloszenie to nie ma ziebic bo sa za male wiec zaznaczam te najblizsze co sa. Nie wiem o co sie zawziales ale sam jestem spawaczem, sam sie ucze tego angieslkiego w celu wyjechania za granice gdyz jest to bardzo pomocne w zdobyciu pracy, jezyk branzowy i podstwy jezyka sa nieocenione przy wpisywaniu tego do cv. Sam stworzyłem te 26 stron i zajelo mi to ponad 3 tygodnie, dlatego nie rozumiem dalej twoich zarzutow. Ogloszenie jest dodawane na wielu stronach, forach i portal ogloszeniowych zeby trafilo do wiekszej ilosci ludzi, nie robie nic nielegalnego lub niezgodnego z prawem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
lukasz k
(spawmetal)
Wiking
a to ze opisuje co zawiera sie w cenie 40 zł to co w tym zlego, jak kupujesz samochod tez chcesz wiedziec co jest na wyposazeniu. Poszczegolne pozycje ktore wypunktowalem w ogloszeniu sa wazne dla spawaczy i daja im informacje ze nie jest to cos typu: dzien dobry, dowidzenie, poprosze albo zupa w jezyku angielskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
spawmetal napisał:
a to ze opisuje co zawiera sie w cenie 40 zł to co w tym zlego, jak kupujesz samochod tez chcesz wiedziec co jest na wyposazeniu. Poszczegolne pozycje ktore wypunktowalem w ogloszeniu sa wazne dla spawaczy i daja im informacje ze nie jest to cos typu: dzien dobry, dowidzenie, poprosze albo zupa w jezyku angielskim.
ODPOWIEM TOBIE PÓŹNIEJ ... jak , Ja to wszystko , widzę Osobiście ...
---
---
...teraz się bawię ...
---
A z tobą nie ma zabawy ... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok