dyskusja zagotowała.. jak napisałem o imigrantach wracającyh z podkulonymi ogonami do pracy za minimalną. Ulżyło, wypłakali się
Piniiu jakiś tam.. faktycznie moze oglądałes swoją ziemniaczną mordę, ale w lustreku wstecznym - We wtorek byłem na placu MORD z kolegą, zdawał egzamin E do C u drugiego kolegi.. były 3, ośrodka tandem, jedna nasza i 1 podstawiona cięzarówka ze szkólki jakieś tam, wsystkie na egzamin i żadna kamer nie miała. Tak że morda w kubeł.. Jakim prawem wogóle prawo jazdy w Polsce robiłeś mieszkając w Norwegi !
Yatsek- 7 to Ci się sni po nocach krawaciarzu i życie w Polsce, a nie pajacowanie u Norwega
Donek to b.c jakich mało, a wybrali go obsmarkani małorolni imigranci i zaslepieni POlacy co sie już przebudzili, tak emigranci , co do Polski tęsknią, a jak na razie to czeka na nich najwyżej 1130 w biedronce na kasie. Donek to jołop, co dla mundurowych podwyżki przewidywał początkowo tylko dla policji i wojska, bo my nie bedziemy mu tłumić ewentulanych zamieszek.. Tyle ze pod sejm poszli wszyscy mundurowi i już podwyżki mamy na ten rok zatwierdzone.
Wasz zasiłek dla bezrobotrnuch to mi kolo h... lata bo i tak nie miałbym do niego prawa w moim przypadku, nawet po x latach . Pracując tam mógłbym brac zasiłek na dzieci, bo w Polsce mi nie przysługuje. Jak 7 zarabiałęs w Polsce i było mało to w Norwegii masz chyba z minimum 30 za leżenie w kapeluszu na plaży

A wyjeżdzając do Polski korzystasz z tego waszego serwisu transport- zabiorę łebka i będzie taniej..
Ten kapelusz to z wczasów z majorki z promocji czy dawali gratis w bydłowozie ryyanair

Ja dziś dorabiając płacę tylko składkę zdrowotną i w wieku 35 lat mogłbym iśc na emryturę o czym Ty sobie możesz tylko pomarzyć. Już widzę te imigranckie norweskie i angielskie emrytury, wydymają imigrantów, dymają emigranów na wynagrodzeniach wydymają na emryturach..
Musso nie służy do startu spod świateł, a do ciągnięcia krypy. Smiga od 4 lat na oranżadzie i nie grymasi. My mundurowi trzymamy się razem, w życiu mandatu nie zapłaciłem, a nawet jak trafię na służbiste co mi bak sprawdzi i zapłące po 4 latach 500zeta to sprzyjmę to na kllatę z uśmiechem na twarzy, bo zaoszczędziłem już z 7-8 koła. Jak do tego dodam paliwko do mojego zaburtowego yanmara 37 to grubo ponad 10 .. Tylko leszcze tankują po 6 zeta czy tam ileś koron, tankują bo muszą do swoich TDCI, TDI, CRDI, CDI i innych komputerowych szrotów wynalazków. Czyżby komplesik, znasz osobiscie osiągi 1 litra Punto, bo podatki w Norwegii za auto wysokie i robota za minimalną stawkę.. Taki dobrobyt na tej imigracji, a co jadą na zdarzenie ..jak znadjdą tablice to sie okaxuje że rozlatującymi rupieciami do Polski przyjeżdzacie. Mój ma 11 lat i stan prawie.. jak z fabryki i ma gdzie spać. W robocie śmigam grand vitarą i igdy bym musso na nową vitarę nie zamienił. Kisicie sie tam po x czasu na wynajętych pokojach, jeżdzicie x letnimi limuzynami i trzymacie swoje rupiecie na sznurku za oknem , bo jakby ukradli to nastepny..no chyba na kredyt.. ale kto skredytuje x latka w Norwegii..
Nie prosiłem się nikogo o pracę na tym forum, a o informacje dot. pobytu i gówn. od imigrantów się dowiedziałem poza kilkoma linkami które wychodża na 1 stronie google, ale grzecznie podziękowałem. Nawet gdybym tam przyjechał to do polaczków waszego pokroju bez kija nie podchodż, wolałbym z ruskim pokój dzielić..
Wg badań 3/4 p imigrantow nie zna języka w kraju w którym mieszka czy to US, UK czy Norwegia czy inne tam :tylko kali jeśc, kali srac, kali pracować za miskę ryżu..
Do Polski nie wracać i o pracę nie skomleć. A jak który wróci i zamieszka w zasięgu mojego wzroku to pierwszy do US podpier.. żeby z podatków zaległych podliczyli ,czy jak sie dowiem, zę z oszczędnosci prawo jazdy w Polsce robi..
Zarabiając w Polsce w moim przypadku ok 3200netto pod podliczeniu wszystkiego łacznie z 13 uwązam że jest to przyzwoita pensja..a jak jeszcz można sobie dorobić coś extra..żal mi Was..
Skwarek Cibie to już spuściłem wczoraj z wodą w k...więc..
I tak zarobię sobie tą złożoną 10 na czysto po wszelkich kosztach za 2 miesiace extra pracy nie tułajac sie po norwegii i we wrzesniu z tej kasy zaczne te 2 lata mgr, trzeba iśc w górę, zarabić lepiej i mieszkać w swoim kraju, a nie być pajacem skamlającym o pracę na wygnaniu.
Zegnam swołocz