Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Kominki remonty wykończeniowe - Norwegia

Czytali temat:
wioletta juszczynska Rafal A kristofer kowalski Zbigniew Kowalewski Joanna Z Dawid Raj Konradd990 marcint tttttttttttt (6276 niezalogowanych)
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
Specjalizuje się w ręcznie robionych kominkach ,BBQ , wędzarniach ogrodowych i piecach chlebowych,palenisko z szamotu ,jak również żeliwne,stawiam już od 10 lat w Grecji.Jestem również malarzem pokojowym,gładz,prace wykończeniowe,malowanie elewacji i w środku domów i mieszkań.wykonam wszystkie detale związane z wykończeniówko. Mówię w języku polskim, rosyjskim i greckim. Szukamy kontaktów i partnerów w Norwegii,Niemczech, Polsce i Grecji.

PROSZĘ O POMOC !!!
~~~~~~~~~~~~~

Tel: +30 2111837658 od godz. 18:00
Mob: +30 6950430842
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
xlukim napisał:
Specjalizuje się w ręcznie robionych kominkach ,BBQ , wędzarniach ogrodowych i piecach chlebowych,palenisko z szamotu ,jak również żeliwne,stawiam już od 10 lat w Grecji.Jestem również malarzem pokojowym,gładz,prace wykończeniowe,malowanie elewacji i w środku domów i mieszkań.wykonam wszystkie detale związane z wykończeniówko. Mówię w języku polskim, rosyjskim i greckim. Szukamy kontaktów i partnerów w Norwegii,Niemczech, Polsce i Grecji.

PROSZĘ O POMOC !!!
~~~~~~~~~~~~~

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
xlukim napisał:
xlukim napisał:
firplacesmy.manifo.com/galeria

PROSZĘ O POMOC !!!
~~~~~~~~~~~~~

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
www.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=20&q=peis&p=0&ID=2724521&rv=l&=&sp=0&search=true

No niestety trzeba znac norweski. W tym zawodzie pracuje sie z klientami. Przychodzisz do domu klienta, dyskutujesz co chce, zreszta sam to wiesz.
Jak u mnie firma montowala kominek to mieli 150 pytan, prawie o wszysko sie pytali - wysokosc, material, kratki, wietrzenie, wyzej, nizej, w bok, takie srubki, czy inne, kolor, itp.

Wiec pytanie - jak z norweskim?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
Z Norweskim kiepściuchno,t.z. zero... Mówie po polsku,grecku i rosyjsku..
Wiem ,że kontakt z klientami to podstawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marek KG
(marek_kg)
Wiking
Witam wszystkich.

W temacie kominków to ja również dorzucę coś od siebie. Poszukuję zleceń z Norwegii na kominki, przy czym wykonuje kominki wg. indywidualnego projektu dostosowane do każdego klienta z naturalnego kamienia.

W polsce ten produkt nazywamy "Góralskimi kominkami z naturalnego kamienia", poniżej zdjęcia z ostatnich realizacji.

Gdyby ktoś był chętny na taki kominek lub czuje się na siłach aby nawiązać współpracę to chętnie wejdę w kooperację.

Mój angieslki bardzo dobry, norweski podstawy w trakcie nauki.

Chętnych zapraszam na priv.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
bez urazy dla ciebie, bo przeciez ty realizujesz projekty wymyslone przez klientów, ale brzydszego i bardziej wiejskeigo kominka nie widziałem jak zyje.....
Wiocha straszna, a tych kratek, rogów,etc....

ps: tu wiekszosc ma tzw. "kozy" których sie nie obudowywuje, bo są wolnostojące, a takich "naszych"kominków sie własciwie nie spotyka.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marek KG
(marek_kg)
Wiking
O gustach się nie dyskutuje, ale szanuje twoja opinię.

Racja bardziej popularne są kozy jednak są osoby które wkład z Jøtul'a który im ogrzewa wodę i dom chcą zabudować więc jestem otwarty na różne projekty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
Do Marek_kg
Pomyliłeś moje ogłoszenie z jakimś FORUM...nie proszony reklamujesz się jak ostatni wieśniak...
A tak na prawdę Ty nie wykonujesz kominków tylko je obudowujesz w jakimś kamieniu...
TO JEST KOMINEK NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Adam Mikulski
(xlukim)
Wiking
I jeszcze jeden...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj