Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Oszustwo pracownika przed firmę flexjob i Frank Kvithyll - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof Nowak Karol Pitek Zbigniew Karpinski N O noregg Janusz77 Riggman Wladman tomklein Michał Bujak angela1111 (1750 niezalogowanych)
2 Posty
Sebastian Pekala
(Sebastianpekala)
Wiking
Dzień dobry
Poczebuje pomocy tamtym roku pracowałem dla firmy o nazwie flexjob mojim szefem był Frank Kvithyll który oszukał mnie i potrącił za wyróżnienie co było mówiono od początku że jest za darmo i za przeloty są podawane pieniądze i też mam problem żeby mi wypłacili ferieppege jak można odzyskać pieniądze ze tej firmy proszę o informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
SebaRossi
(SebaRossi)
Wiking
Witam, jak zakończyła się współpraca z flexjob?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Janusz77
(Janusz77)
Wiking
Witam,ja rowniesz pracowalem dla FlexJob i miałem doczynienia z Frank Kvithyll ,tel 47 413 92642, epost frank@flexjob.no.Pracowałem dla niego 5 tygodni w stoczni w Alesund ,stocznia nie przedłuzyła nam kontraktu i sie rozstaliśmy a on nie zapłacił mi za 1szy tydzien pracy bo muwił ze sie nie odbijałem ,no jak moglem sie odbijać sie z karta goscia . Znalazlem sobie sam prace dalej w tej samej stoczni i on sie dowiedział i wszedł na moje konto gdzie zapisywałem godziny dla niego wcześniej i sam wypełnił godziny tak jakbym dalej dla niego pracował.Gosciu jest przekrentem.Po wiecej info mozna dzwonic 48 694 599 773 mam jeszcze wiecej info na niego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Janusz77
(Janusz77)
Wiking
Cze.dostałeś ferie penge od Kwityla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok