Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Podroze astralne - Norwegia

Czytali temat:
(1518 niezalogowanych)
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Witam

Niedawno poznalem 2 osoby kture zajmuja sie podrozami astralnymi(poza cialem)Namawiaja mnie zebym sprobowal i przeciwiczyl pare technik ktore pozwalaja opuscic cialo.wedlog ich opowiadan doznania sa niesamowite.Powiem wacham sie troche ale ciekawosic bierze gore.
Co wy sadzicie na temat takich zeczy,warto czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
poczytaj książki Roberta Monroe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Dzieki panowie za podpowiedzi.Ale przebadalem sprawe i przemysilalem,i doszedlem do wniosku ze sa to praktyki okultystyczne.Wiec jednym slowem nie warto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja tez wychodzę z siebie i to dość często jak mnie ktoś wkór//w/i
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Matti127 napisał:
Dzieki panowie za podpowiedzi.Ale przebadalem sprawe i przemysilalem,i doszedlem do wniosku ze sa to praktyki okultystyczne.Wiec jednym slowem nie warto.

Hmmm... cykor??...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
ja tez wychodzę z siebie i to dość często jak mnie ktoś wkór//w/i

Hej Wojewódzki...nie wychodż z siebie...bo zajdziesz za daleko...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Sethur napisał:
[quote]Matti127 napisał:

Hmmm... cykor??... [/quote

À no troche cykor Jak mi moja panna gada to mam jazdy astralne ze suffléer z siebie i staje obok.Albo jak przyszla tesiciowa sie pojawia to jestem w trojwymiarowym pokladzie nerwicy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Ania Kowalska
(aneczka77)
Wiking
Moim zdaniem w podróżach astralnych nie ma nic złego. Na drodze ewolucji ludzkość zatraciła swoje naturalne zdolności paranormalne...
Jest to temat dla osób rozwijających się duchowo, ludziach o czystych myślach, czyniących dobro.
Podróżować mogą ludzie chcący zdobyć wiedzę, dla podglądaczy o złych intencjach jest to świat niedostępny.
Są na Ziemi jednostki, nawet całe zgrupowania, którym zależy na tym aby ludzkość była pod kontrolą. Człowiek zabiegany, zapracowany, otoczony ze wszystkich stron przekazem medialnym staje się istotą nieświadomą ponadwymiarowości życia codziennego.
To nie jest forum na tego typu rozmowy, ktoś mądry odesłał Ciebie w odpowiednie miejsce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kolejna wyznawczyni spiskowej teorii dziejów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok