Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

norweskie swiadectywo pracy - Norwegia

31 Postów
jacek pawlowski
(jaczekpaw)
Nowicjusz
witam mam takie pytanie czy ktos wie jak powinno wygladac norweskie swiadectwo pracy zanajomy pracowal pare lat temu w firmie praca legalna taraz poprosil szefa zeby mu wystawil swiadectwo napisal ze pracowal od 2005 do 31.01.2008 i tyle zadnych innych informacji, czy ktos wie czy to wystarczy a moze jakis link z formularzem dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
jaczekpaw napisał:
witam mam takie pytanie czy ktos wie jak powinno wygladac norweskie swiadectwo pracy zanajomy pracowal pare lat temu w firmie praca legalna taraz poprosil szefa zeby mu wystawil swiadectwo napisal ze pracowal od 2005 do 31.01.2008 i tyle zadnych innych informacji, czy ktos wie czy to wystarczy a moze jakis link z formularzem dziekuje................poczytaj sobie tutajforum.skandynawia.pl/viewtopic.php?f=23&t=10695
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
jacek pawlowski
(jaczekpaw)
Nowicjusz
dzieki cos wiem ale szukam formularze zeby zaniesc temu norasowi i poprosic ze to ma wypelnic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
jaczekpaw napisał:
dzieki cos wiem ale szukam formularze zeby zaniesc temu norasowi i poprosic ze to ma wypelnic....cieszę się że chociaż tak mogłam Ci pomóc z norasami to róznie,ale skoro pracowałeś na biało,oni nie robią problemów,mój mąż też pracuje na biało i jest wszystko oky,jeśli chodzi o papieryPozdrawiam miłego popołudniaMoże coś w Navie-zapytaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
jacek pawlowski
(jaczekpaw)
Nowicjusz
dzieki wielkie pozdrawiam z lardal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów