Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

PROBLEM Z NORDEA.NO - Norwegia

6 Postów
michał padewski
(michalfans)
Wiking
MAM KONTO W NORDEA.NO I DOSTALEM KALKULATOR Z KODAMI I WSZYSTKO CO TRZEBA. ALE GDY LOGUJĘ SIE NA BankID TO WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT: Ma oppstatt błąd
Skontaktuj się z bankiem, który wydał Bank ID i wprowadź następujący kod: BID-1439 (to chyba jest jakiś kod błędu). CZY KTOŚ POTRAFI MI TO WYTŁUMACZYĆ ? ZAZNACZAM ŻE LOGUJĘ SIĘ Z POLSKI. NIE ZNAM JĘZYKA ŻEBY DZWONIĆ DO BANKU WIĘC PROSZĘ O POMOC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
z jakiej przegldarki sie logujesz, z chrome? Zaloguj sie z mozilli. Czasem trzeba odczekac i sprobowac zalogowac sie ponownie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
michał padewski
(michalfans)
Wiking
korzystam z explorera i test robiłem na stronie banku i wszystko ok. nie wiem co sie dzieje,ręce opadają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Na stronie Nordea nie znalazłem informacji o takim kodzie, na stronie sparebank jest napisane że taki kod występuje jeśli wpisze się błędny kod przy logowaniu z "obcego" komputera.
Nie wiem czy tak samo jest w Nordea.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
michał padewski
(michalfans)
Wiking
mam prośbe czy znasz może angielski?
jeśli tak może zapytał byś sie pod tym numerem z norwegi dzwoniąc 06001 co to za kod i co można zrobić? odwdzięcze się napewno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty

(ziuek)
Początkujący
Znalazlem ten kod bledu jako kod ogolnie zwiany z BankID:

BID-1439
Bruker har tastet inn for mange feil
sikkerhetskode-verdier fra ”ukjent” PC. (I
spesielle tilfeller kan denne feilkoden
forekomme dersom bank krever innlogging fra
kjent PC)

Co w skrocie oznacza ze wpisales niepoprawny kod zbyt wiele razy i logowanie zostalo zablokowane. Jedyna mozliwosc odblokowania to kontakt z bankiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
michalfans napisał:
MAM KONTO W NORDEA.NO I DOSTALEM KALKULATOR Z KODAMI I WSZYSTKO CO TRZEBA. ALE GDY LOGUJĘ SIE NA BankID TO WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT: Ma oppstatt błąd
Skontaktuj się z bankiem, który wydał Bank ID i wprowadź następujący kod: BID-1439 (to chyba jest jakiś kod błędu). CZY KTOŚ POTRAFI MI TO WYTŁUMACZYĆ ? ZAZNACZAM ŻE LOGUJĘ SIĘ Z POLSKI. NIE ZNAM JĘZYKA ŻEBY DZWONIĆ DO BANKU WIĘC PROSZĘ O POMOC.
........zaloguj sie na polskiej stronie z uwierzytelnieniem swojej karty,tam sa podane -twoj numer i pożniej trzeba korzystac ze zdrapek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
www.nordeasolo.pl/solo/www?lang=pl&i.....................to nie ma znaczenia z jakiej przeglądarki korzystaszja nie mam problemow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
michał padewski
(michalfans)
Wiking
Ale bank nordea w norwegi i nordea polska to nie to samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
michalfans napisał:
Ale bank nordea w norwegi i nordea polska to nie to samo......................oki,ale wszystko się robi tak jak w polskimnajpierw trzeba wpisać swoje ID... A POTEM ZE ZDRAPKI-pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok