Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

meridia - Norwegia

Czytali temat: Zobacz więcej
Kuba B Anita F Angelika Stencel Marek Lipski Bolesław Woźniak Malgorzata Tarasiuk Elzbieta Urbanek Piotr Gawrys Marek Volden ingridsv Agnieszka Xyz DreamWorks Consulting Ilona18 Ca ROo Lina Mirek X (15240 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
potrzebuje lek o nazwie meridia..czy w Norge można go kupic i czy wogole ktoś sie orientuje czy na recepte jest w aptece?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Chodzi ci o odchudzanie z meridia ? Wyglada na to, ze jest to specyfik na recepte i nie ma dobrych opinii jako srodek odchudzajacy; chyba nie dostepny jeszcze w NO. :

www.nice-a-beauty.com/weight-loss-medici...-comparison__no.html

www.lommelegen.no/325889/ny-slankepille

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
jesli chodzi o opinie to są rożne....znam wiele osób ktore zarzywaly i efekty są powalające...w ciągu miesiąca 10-15 kg...to nie jest leki z amfetamina tylko z substancją ktora działa na mózg, przez co zatrzymuje uczucie głodu.....chciałabym schudnąć bo przytyłam pierwszy raz w życiu dość sporo...170cm i 67 kg.....nie mam samo zaparcia zeby uprawiać sport...jak zaczne to sie zniechecam a przydało by sie zrzucić jakieś 10-15kg....a naczytałam się już tysiące opinii na polskim necie i przekonało mnie wiele opinii na temat tego leku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
WCALE NIE JESTES ZA GRUBA - przy 170 cm twoja waga 67 - to w zadnym wypadku NIE jest nadwaga - a jezeli chcesz czuc sie lepiej, atrakcyjniej i wogole bardziej seky to w zupelnosci wystarcza ci cwiczenia na ujedrnienie cialka i jakas niehisteryczna dieta i sama zobaczysz efekty

Jestes atrakcyjna babka i jestem pewna, ze taka cie faceci lubia - bo chyba raczej tylko pedofile i homoseksualni choreografowie mody lubia szkielety

Buzka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
No i wpadlam w kompleksy. Co to znaczy ze masz 170 cm i 67 kg. Jestes super laska. Pamietaj o tym i nie daj sobie niczego innego wmowic. O kompleksach mozesz pomyslec za 20 kg.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
tak tak ..łatwo mówić....ja naprawdę zle wygladam....67 kg to jest dużo..wałki się robią wszędzie...a najgorzej jak sie gromadzi na brzuchu.........ehhh szkoda gadać a tu jeszcze zima idzie....ja musze schudnąć..tylko ze na ćwiczenia nie moge sobie pozwolić..(problemy z kręgosłupem)...a już przestałam wierzyć w diety cud, błonniki, Alli, L-karnityne i inne cudo odchudzacze..
a o meridzie jak narazie same pozytywy czytałam....no poza nie ktorymi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jezeli masz problemy z kregoslupem i chcesz miec piekna sylwetke z dlugimi miesniami i fantastyczna postawe to cwicz 3 -4 razy w tygodniu pilates

Poszukaj dvd z birgitte nymann - mam jej dvd i jest b.profesjonalna :

Albo idz na Pilates room w Oslo tam jest wspaniala Rikke Ch. Schillinger - bylam na jej kursie i bylam nia zachwycona - te ruchy rak, ta elegancja ruchow ......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AgaN napisał:
jesli chodzi o opinie to są rożne....znam wiele osób ktore zarzywaly i efekty są powalające...w ciągu miesiąca 10-15 kg...to nie jest leki z amfetamina tylko z substancją ktora działa na mózg, przez co zatrzymuje uczucie głodu.....chciałabym schudnąć bo przytyłam pierwszy raz w życiu dość sporo...170cm i 67 kg.....nie mam samo zaparcia zeby uprawiać sport...jak zaczne to sie zniechecam a przydało by sie zrzucić jakieś 10-15kg....a naczytałam się już tysiące opinii na polskim necie i przekonało mnie wiele opinii na temat tego leku...

Agnieszko, ten lek to to samo co rowniez znany "adipex retard". Niestety jest to lek uzależniający. jego skutki uboczne sa straszne.
Utrata wagi okolo 15 kg w miesac nie jest powalającym efektem, tylko powalającą głupotą. bezpieczne odchudzanie to okolo 1 kg na tydzien. Jezeli uwazasz ze wazysz za duzo, lub ze masz za duzo w pewnych czesciach ciala, t skontaktuj sie z dietetykiem, a zamiast wydawac pieniadze na zabójcze leki, lepiej skozystaj z masaży.
Lek, o ktorym piszesz spowoduje utrate wagi i kondycji, a potem kilogramy wroca ze zdwojona siłą.
Moze porozmawiaj z psychologiem rowniez, bo wydaje mi sie ze widzisz rzeczy, ktorych nie ma, potrzebujesz akceptacji od innych forumowiczek. Na prawde wyglądasz pięknie i nie potrzebujesz tych paskudnych tabletek.
Ja przy wzroscie 170 wazylam kiedys 65 kg i nsilam rozmiar 40. Niestety potem w zyciu mi sie poprzewracalo i wyszlo wiecej... ale udalo mi sie pozbyc juz wielu kilogramow bez trucizny.
Licze na to, ze zmądrzejesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
aga zamiast lykac jakies silne leki odchudzajace proponuje wyrzucic wszystkie slodycze, chipsy, slodzone napoje... 2ga pozyteczna rzecz to wiecej kasy w portfelu...
jak bedziesz w PL kup sobie w aptece Linea detox - ziolowe tabletki wspomagajace odchudzanie i hamujace troche apetyt...
a tak szczerze mowiac to twoja waga jest na dobrym poziomie, jestes wysoka i minus 15 kilo to bedziesz wygladac na maxa wychudzona...
z pomoca tej meridi to sie mozna do grobu wpedzic to taka szybka utrata wagi powoduje oslabienie pracy serca, problemy z oddychaniem, krazeniem i odkladaniem tluszczow ktore nie maja mozliwosci sie spalic....
powodzenia (ja odstawilam slodycze od niedawna, myslalam ze sie nie da a tu taka niespodzianka!!!)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
no i jeszcze znalalam lek o podobnym działaniu tyllko mnie szkodliwy na bazie roslinek....
Hoodiadrene
lek na bazie leczniczym roslinnym....

"Hoodiadrene jako skuteczny lek na odchudzanie.Wiele osób w dzisiejszych czasach się odchudza. Myślę, iż jest to rzecz jak najbardziej oczywista. I tak naprawdę nie ma się kompletnie i absolutnie czemu dziwić. I to nie z tego względu, iż wiele osób, (w większości kobiet) ma problemy z nadwagą. Jednakże w ostatnim czasie panuje swego rodzaju moda na odchudzanie się. Jednakże nie widać tego we wszystkich krajach. W takiej na przykład Ameryce ludzie się nie odchudzają. Co z resztą świetnie widać, ponieważ tam prawie jedna trzecia mieszkańców jest otyłych. W każdym razie mimo wszystko wiele osób się odchudza w dzisiejszych czasach. Oczywiście zdecydowanie najpopularniejszą metodą i jednocześnie również najtrudniejszą jest stosowanie różnego rodzaju diet. Jednakże dieta jest tak naprawdę bardzo trudna. Potrzeba bowiem w tym przypadku zmienić swoje zwykłe przyzwyczajenia kulinarne, co przecież niewątpliwie nie jest rzeczą absolutnie łatwą. Myślę, iż każdy się ze mną tak naprawdę co do tej kwestii zgodzi. Potrzeba tutaj bardzo silne samozaparcie i silnej woli. Jednakże dieta to nie wszystko. Wiele osób wspomaga się różnego rodzaju specyfikami. I takimi właśnie specyfikami jest chociażby Hoodiadrene . Owo Hoodiadrene przede wszystkim dzięki zawartości czegoś, co nazywamy Hoodia Gordonii działa jako zwykły, naturalny bloker tak zwanego ośrodka głodu oraz sytości znajdującego się w mózgu człowieka. Owy składnik Hoodia pozwala nam bardzo łatwo wyeliminować ten jak najbardziej podstawowy problem związany z ową nadwagą. Czyli po prostu spożywanie zdecydowanie zbyt dużej ilości pokarmu w stosunku do tego, co jest nam przecież potrzebne. Co więcej, dzięki ekstraktowi z zielonej herbaty preparat Hoodiadrene dość znacznie podwyższa również szybkość spalania tłuszczu, czyli po prostu tak zwaną termogenezę. Owy zwrot termogeneza to inaczej nic innego, jak tylko i wyłącznie powstawanie zwykłego ciepła wydzielającego się w trakcie różnego rodzaju reakcji chemicznych, podczas których wprost z tłuszczu wytwarza się dwutlenek węgla oraz najzwyklejsza woda. I to właśnie skutkiem tego tłuszcz zostaje po prostu zamieniony w zwykłą energię cieplną i najzwyczajniej w świecie spalony. A my tym samym mamy zdecydowanie mniej centymetrów w naszym pasie. Co więcej, zielona herbata, która wchodzi w skład preparatu Hoodiadrene dość obniża poziom lipidów (czyli po prostu tłuszczy) takich jak chociażby cholesterol. Hoodiadrene zmniejsza cholesterol występujący szczególnie w tak zwanej postaci LDL (czyli jest to po prostu zły cholesterol). Jednakże tutaj koniecznie trzeba zwrócić uwagę na to, iż preparat Hoodiadrene dość znacznie blokuje utlenianie LDL i w ten właśnie sposób zapobiega tworzeniu się tych jakże przecież niepożądanych blaszek miażdżycowych w naszych naczyniach krwionośnych. Produkt Hoodiadrene dodatkowo zawiera również coraz modniejsze przy stosowaniu diet Yerba Mate zawierające aż dwadzieścia procent kofeiny. Niewątpliwie stosując Hoodiadrene nie musimy aż tak rygorystycznie podchodzić do tematu kalorii w naszej diecie. Jednakże dobrze by było, gdybyśmy jednak to przestrzegali. Z całą pewnością nasze zdrowie jest zdecydowanie najważniejsze, a stosując Hoodiadrene możemy być niemalże w stu procentach pewni, iż nam to nie zagrozi. Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę to, iż Hoodiadrene jest tylko lekiem, więc jego długotrwałe stosowanie jest raczej absolutnie nie wskazane. Jednakże na odchudzanie Hoodiadrene jest z całą pewnością przydatny. Wielu dietetyków tak naprawdę poleca Hoodiadrene. I nie ma się czemu dziwić, ponieważ jest to bardzo skuteczny preparat.
www.tabletki-odchudzajace.pl....zrodło informacji z tej sronki..zapraszam
popbrałam ze strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok