AgaN napisał:
jesli chodzi o opinie to są rożne....znam wiele osób ktore zarzywaly i efekty są powalające...w ciągu miesiąca 10-15 kg...to nie jest leki z amfetamina tylko z substancją ktora działa na mózg, przez co zatrzymuje uczucie głodu......
Dziewczyno co Ty pleciesz???
Twierdzisz że dużo czytałaś na temat tego świństwa ,a jednak zapewniam Cię, że wiesz o tym niewiele!!!
"Zawarty w MERIDII chlorowodorek sibutraminy jest pochodną amfetaminy, która m.in. hamuje głód. W zbyt dużych dawkach wpływa na układ krążenia, hormonalny oraz na ośrodkowy układ nerwowy: zaburza pracę serca i mózgu, powoduje m.in. napady paniki i gwałtowne skoki ciśnienia, upośledza koncentrację......."
"Skład preparatu, który widnieje na opakowaniu, to lipa"; "Po tym świństwie odpłynęłam. Psychoza, trzy tygodnie przerwy w życiorysie"; "Trzy dni brałam to świństwo polecone przez koleżankę. Straszna susza w ustach, zawroty głowy i brak koncentracji. Trzymajcie się od tego z daleka".
Więcej...
wyborcza.pl/1,75476,5700915,Odchudzanie_...a.html#ixzz11elMqJKj
Zanim zdecydujesz się przyjąc meridię po raz pierwszy,najpierw porozmawiaj o tym z lekarzem(dobrym lekarzem)
Nie życze najgorszemu wrogowi powikłań spowodowanych przyjmowaniem tego syfu!!!!!!!!!
Nie mówię tego, bo chcę się wymądrzac,lecz mam wśród swoich bliskich koleżanek jedną,która zdecydowała się na odchudzanie za pomocą meridii.
Uwierz mi,że gdyby mogła cofnąc czas to zrobiłaby to za "wszelką cenę".Niestety nie może
Ps.Efekt jojo murowany i to bardzo szybko