Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czytali temat:
Kuba B Anita F Angelika Stencel Marek Lipski Bolesław Woźniak Malgorzata Tarasiuk Elzbieta Urbanek Piotr Gawrys Marek Volden ingridsv Agnieszka Xyz DreamWorks Consulting Ilona18 Ca ROo Lina Mirek X (15218 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mnie to nie przekonuje Aga

Twoje BMI jest 22 - swietne - a to ze faldki i cos tam wisi to tylko sprawa ujedrnienia a przy odpowiednim treningu to i tluszczyk sie spali - zainwestuj lepiej w godzine z personlig trener ktory ci moze skonstruowac individualny zestaw cwiczen + individualna dieta

Moje BMI jes tez 22 i zadnym wypadku nie chce nic w nim zmienac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
AgaN napisał:
jesli chodzi o opinie to są rożne....znam wiele osób ktore zarzywaly i efekty są powalające...w ciągu miesiąca 10-15 kg...to nie jest leki z amfetamina tylko z substancją ktora działa na mózg, przez co zatrzymuje uczucie głodu......

Dziewczyno co Ty pleciesz???
Twierdzisz że dużo czytałaś na temat tego świństwa ,a jednak zapewniam Cię, że wiesz o tym niewiele!!!

"Zawarty w MERIDII chlorowodorek sibutraminy jest pochodną amfetaminy, która m.in. hamuje głód. W zbyt dużych dawkach wpływa na układ krążenia, hormonalny oraz na ośrodkowy układ nerwowy: zaburza pracę serca i mózgu, powoduje m.in. napady paniki i gwałtowne skoki ciśnienia, upośledza koncentrację......."

"Skład preparatu, który widnieje na opakowaniu, to lipa"; "Po tym świństwie odpłynęłam. Psychoza, trzy tygodnie przerwy w życiorysie"; "Trzy dni brałam to świństwo polecone przez koleżankę. Straszna susza w ustach, zawroty głowy i brak koncentracji. Trzymajcie się od tego z daleka".

Więcej... wyborcza.pl/1,75476,5700915,Odchudzanie_...a.html#ixzz11elMqJKj

Zanim zdecydujesz się przyjąc meridię po raz pierwszy,najpierw porozmawiaj o tym z lekarzem(dobrym lekarzem)
Nie życze najgorszemu wrogowi powikłań spowodowanych przyjmowaniem tego syfu!!!!!!!!!
Nie mówię tego, bo chcę się wymądrzac,lecz mam wśród swoich bliskich koleżanek jedną,która zdecydowała się na odchudzanie za pomocą meridii.
Uwierz mi,że gdyby mogła cofnąc czas to zrobiłaby to za "wszelką cenę".Niestety nie może

Ps.Efekt jojo murowany i to bardzo szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Co do odchudzania, to zdecydowanie jestem za tym zdrowym i powolnym. Z relacji koleżanki (140 kg) wiem, że są w Norwegii leki odchudzające, dość silne, na receptę od lekarza rodzinnego, ale przepisywane tylko dla osób otyłych, gdzie korzyść jest większa, niż skutki uboczne leku. Moja koleżanka wzięła ten lek na zalecenie lekarza, choć sama nie chciała i zrezygnowała, bo czuła się po nim bardzo źle. Nie wiem co to był za lek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
koleżanko to co piszesz na temat tej meridian to lipa sama brałam jakiś czas temu to gówno bo tak samo jak i tobie wydawało mi sie ze jestem gruba i co z tego ze zgubiłam 7kg jak po skonczonej kuracji przybrałam10 pozatym czułam sie gorzej niżbym sie naćpała zaparcia przyspieszone tętno przyspieszona akcja serca na zewnątrz zalewasz sie potem a w środku ci zimno gały wyłupiaste niepolecam prowadzić po tym samochodu bo sa omamy jednym słowem GÓWNO zresztą z jakiegoś powodu wycofali ten shit z obiegu w pl
polecam dużo ruchu i warzyw z owockami i zycze wytrwałości
ps wiem ze zaraz mnie za to opierdziela ale powiem ci co ja robie gdy potzrebuje szybkiego efektu- niekoniecznie polecam te diete bo wyniszcza organizm i nie wolno jej stosowac czesciej niz raz na rok oraz jest bardzo rygorystyczna nawet zucie gumy moze zepsuc cały efekt -wiec przed wyjsciem na plaza gdy moje bikini po zimie spędzonej w szafie sie ciut skurczy stosuje 2 tyg diete kopenhaska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
ehhh..wszystkie na nie;(..pozytywnie rzecz jasna.....zamowiam podobny ale na bazie roslin kaktusa z Afryki.....zobaczymy...a co ruchu.to ja go mam owszem ale nie biegam, i nie cuduje....normalnie spacerki, itd...
Niestety nie wycofali tego z obiegu w PL..wlasnie dostalam recepte i w kazdej aptece mozna prawie kupic w PL....specjalnie wyslalam dzis mame telefonicznie by bobiegala i zapytala....co lepsze kazda recepte nawet zagraniczna akceptuja....
nie wiem zasztanowie sie nad tym...dzieki za ostrzezenia i opisy doswiadczen zwiazanych z braniem tych lekow...
moze zmusze sie jakos do sportu......

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
dieta kopenhaska, polecam tak jak kami (aczkolwiek wierze ze bedzie tysiacosiemset osob co sie nie zgodzi ze mnia)
drastyczna ale skuteczna, pozwala w 2 tygodnie zmniejszyc zoladek, rzadko efekt jojo... ja jestem zadowolona z efektow zawsze...
ja dopiero po zimie sobie zrobie, bo czuje ze to bedzie dluga zima z czekolada pod reka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
AgaN a może byś tak drugą połówkę swojego stadła zmotywowała do większego wysiłku nad tobą czy pod tobą Niezłe efekty można osiągnąć i kręgosłupa nie nadwyrężysz zanadto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
AgaN napisał:
ehhh..wszystkie na nie;(..pozytywnie rzecz jasna.....zamowiam podobny ale na bazie roslin kaktusa z Afryki.....zobaczymy...a co ruchu.to ja go mam owszem ale nie biegam, i nie cuduje....normalnie spacerki, itd...
Niestety nie wycofali tego z obiegu w PL..wlasnie dostalam recepte i w kazdej aptece mozna prawie kupic w PL....specjalnie wyslalam dzis mame telefonicznie by bobiegala i zapytala....co lepsze kazda recepte nawet zagraniczna akceptuja....
nie wiem zasztanowie sie nad tym...dzieki za ostrzezenia i opisy doswiadczen zwiazanych z braniem tych lekow...
moze zmusze sie jakos do sportu......

pozdrawiam

hmm OK ja słyszałam ze wycofali z powodu zbyt wielu skutków ubocznych -Tak mi powiedziała moja lekarka w pl
ale może tylko chciała mnie zniechęcić w kazdym razie jak chcesz sie truc lekami to polecam metformax500 -jest to lek na cukrzyce zrob tylko !!!!!!!!badania!!!!!!!!!! by sobie nie zaszkodzić a naprawdę pomaga nie wiem moze jest to tylko chwyt psychiczny ale mi pomaga pochromować apetyt na czekoladę -juz mi starcza tylko pół tabliczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
O Matko dieta...chyba bym umarla..problem ktwi ze jak ja nie zjem lub ogranicze sie to trzese sie cala i strasznie sie zle czuje...probowalam diet...bylo jeszcze gorzej....a tak pomyslalam ze jakas "cudowna" tableteczka wszystko zalatwi...wiem ze zdrowie jest najwazniejsze ale czasem czlowiek nie mysli...wyprobuje tej diety kopenhadzkiej...kidys stosowalam proteinowa i dalo sie urzucic 5 kg w ciagu tygodnia ale potem zaniedbalam.....
a co do meza,hihi sport jest i kregoslupik nie boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Obawiam sie że sklepy z dopalaczami w PL pozamykali to ciężko będzie coś takiego dostać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok