Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Transport paczek Polska-Norwegia - Norwegia

37 Postów
Ilona
(Ilonaa)
Nowicjusz
Witam poszukuję osób do przewiezienia paczek z Polski do Bergen.Jeśli kto słyszał coś na ten temat bardzo proszę o namiary Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
daro m
(darom)
Nowicjusz
za tydzien kolega bedzie przywoził mi moje autko z polski i poza osobistymi rzeczami bedzi emiał puste auto wiec może wziąc co nieco. prosze podać numer na priv to sie zgadamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Jeżeli chodzi o regularny transport jakiś większych paczek to mogę podać namiary na firmę transportową(solidni i z dobrą ceną). Jeżeli zaś paczki dla "rodziny" to może poszukać jakieś linie autokarowe i wcisnąć dla kierowcy? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
silesia to ja poprosze ta firme na priva czy tutaj, moze mi sie przyda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Kochani, w poniedziałek podam namiary na firmę bo sporo osób pisze mi na priv. Dopiero w poniedziałek bo muszę odnaleść swój notatnik. Pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
namiary na firme. Jak ktoś znajdzie coś tańszego i równie solidnego to oczywiście podzielcie się wiedzą . Koszt przesłania jednej paczki 30 kg do Oslo wynosi 150 zł.(cena z początku 2009 roku)
Telefon: +47 96856676
Telefon kom.: +48 516104511
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Poczta Polska swietnie sobie radzi z przesylkami i daje gwarancje. Wysylka paczki do 20kg do Norwegii, nie tylko Oslo! ale do calej Norwegii to wydatek do 210 zl. Mozna sledzidz paczke i wiesz co sie dzieje.

Dodam, ze warto okreslic wartosc paczki wysylanej czy to Poczta cz prywatnie aby zapobiec ocleniu. Paczki "prezenty" o wartosci do 1000nok sa zwolnione z cla. Nalezy oprocz deklaracji wartosci paczki napisac wyraznie GAVE VERDI UNDER 1000 NOK. Paczki wysylane Poczta Polska polecone docieraja tak samo szybko jak DHL a sa duzo tansze. Chcesz zaoszczedic? Wyslij paczke ekonomiczna ale ona idzie az tydzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Anna FS
(tres)
Wiking
Pod podanymi numerami firma nie przewozi już małych paczek tylko całe palety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok