Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

jaka najlepsza strona z wynikami LOTTO ? - Norwegia

2 Posty
radek kurczak
(radekkurczak)
Wiking
Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie www.milionyeurolotto.pl/ zanim pojawiły się one na innych portalach..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No więc ja ostatnio gram w lotto i wiem, że wygram Wyniki sprawdzam na www.lotto.no Możesz tam zamówić sobie czytnik do spillekort. Podłączasz go do kompa przez usb, wkładasz swoją kartę i logujesz się bezpośrednio na swojej stronie, gdzie zobaczysz nawet czy oraz ile wygrałeś. Przez ten czytnik możesz również opłacać następne losowania. Wszystko bez wychodzenia z domu. Czytnik jest darmowy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
radekkurczak napisał:
Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie www.milionyeurolotto.pl/ zanim pojawiły się one na innych portalach..

Strona którą reklamujesz na pewno najlepsza nie jest, zwłaszcza dla grających w Norwegii bo nie ma tam wyników tutejszego lotto.
Może akurat jeszcze kilka osób kliknie aby sprawdzić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...mam takie pytanie techniczne.
dlaczego akurat szybkosc poznania wynikow,jest tutaj najwazniejsza?
czy znajac wyniki najszybciej,mozna jeszcze wyslac zaklady na to losowanie i zdazyc wygrac?

tak pytam...z ciekawosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
szybkość jest ważna .....bo jak trafisz to momentalnie zwalniasz się z roboty ! a jak dowiesz się póżniej to przepracujesz niepotrzebnie jeszcze dniówkę
na dodatek co jakiś czas jest promocja i można wysyłać kupony jeszcze w godzinę po losowaniu . wtedy przy odrobinie szczęścia można coś trafić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
aha...ale jak ktos bierze dagpenger,to lepiej sie niewyrejestrowywac,bo wygrana wygrana,ale zyc tyz z czegos trzeba!

w ogole bezrobotni znowu maja 'pod gorke' bo czy wpisywac w meldekort prace,jaka sie wlozylo w wysylanie zakladow,ewent. jak to zakwalifikowac:
- bylem chory (wierzylem,ze wygram)
- uczestniczylem w kursie (nauczylem sie przeciez,czegos nowego)
- mialem ferie (wyobrazalem sobie,co zrobie z wygrana kasa)

???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
radekkurczak napisał:

Strona którą reklamujesz na pewno najlepsza nie jest, zwłaszcza dla grających w Norwegii bo nie ma tam wyników tutejszego lotto.
Może akurat jeszcze kilka osób kliknie aby sprawdzić.

Setny... taak z innej beczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zakręcona jestem, bo nie zauważyłam, że chodzi o polskie LOTTO, założyłam że skoro jesteśmy w Norwegii, to chodzi o norweskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Andy OOO
(Andyy)
Wiking
Cześć ! Ma może ktoś ten czytnik? Jak to działa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
przeciez to jest opisane w drugim poscie! tu masz link www.norsk-tipping.no/
reszte znajdziesz sam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok