Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czytali temat:
(1771 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
Teraz to ja juz się nawet nad fotkami nie zastanawiam, tylko sobię myślę nad nazwami w avatarach. Pewnie niektórzy sobię pomyślą Luba, Luba, co jej do głowy strzeliło z taką nazwą, a to moje przezwisko po prostu, znajomi tak na mnie wołają. Kiedy się tu rejestrowałam, to nie myślałam, że się będę na forum udzielac, a zostało Luba, jakoś tak infantylnie Że o Bad Harry nie wspomnę...Genezę poproszę! Hilton nie pytam, bo jest pewnie dziedziczką hotelową, tą mądrzejszą, co się nie afiszuje, tylko kasę dla imperium trzepie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
małgośka napisał:
bad harry napisał:
czekajcie jak pojawi się na głównym ekranie moja klata umięśniona
tylko się nie nabijać proszę

czekamy
na 100 % nie będziemy się nabijać

czuje że dopadło by mnie kółko wzajemnej adoracji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
małgośka napisał:
bad harry napisał:
czekajcie jak pojawi się na głównym ekranie moja klata umięśniona
tylko się nie nabijać proszę

czekamy
na 100 % nie będziemy się nabijać

czuje że dopadło by mnie kółko wzajemnej adoracji

No to zamieśc i zobaczymy, czy to bedzie kółko Twojej adoracji, czy pozostaniemy przy wspólnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Luba napisał:
Teraz to ja juz się nawet nad fotkami nie zastanawiam, tylko sobię myślę nad nazwami w avatarach. Pewnie niektórzy sobię pomyślą Luba, Luba, co jej do głowy strzeliło z taką nazwą, a to moje przezwisko po prostu, znajomi tak na mnie wołają. Kiedy się tu rejestrowałam, to nie myślałam, że się będę na forum udzielac, a zostało Luba, jakoś tak infantylnie Że o Bad Harry nie wspomnę...Genezę poproszę! Hilton nie pytam, bo jest pewnie dziedziczką hotelową, tą mądrzejszą, co się nie afiszuje, tylko kasę dla imperium trzepie

Ja mam ochote zmienic sobie nazwe na " pysia blondysia" , ale nie wiem czy mnie powaznie potraktujecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
geneza ??? już kiedyś pisałem
badbo z natury jestem zły i nie chciałem kłamać . a na dodatek że kłamstwo to good harry głupio brzmi ..... jakby migdałowy ciciek

a na fotkę klaty musicie poczekać bo jeszcze mi włosy rosną
już nie długo zainteresowanym mogę wysłać .......ale na priv boje się tego kółka
zamówienia przyjmuje od dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
geneza ??? już kiedyś pisałem
badbo z natury jestem zły i nie chciałem kłamać . a na dodatek że kłamstwo to good harry głupio brzmi ..... jakby migdałowy ciciek

a na fotkę klaty musicie poczekać bo jeszcze mi włosy rosną
już nie długo zainteresowanym mogę wysłać .......ale na priv boje się tego kółka
zamówienia przyjmuje od dziś

No jo! Że sie tak wyrażę, gdyż Kaszubką trochę jestem. Z tego co pamiętam, to ostatnio zamieszczałeś w innym temacie "Złote rady", wprowadzasz je w życie drogi kolego? W avatarze masz tylko przedsmak ewentualnie złowionej ryby, tu korcisz, że włosy rosną. Tak to ja tez se moge pogadac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
napisałem tam też że JA TO ZNALAZŁEM i wklejam do dykusji albo nauki .....już nie chce mi się sprawdzać
zastosować nie miałem ostatnio okazji bo nie spotkałem żadnej kobiety na drodze .
a ryba .............??????
wczoraj przedsmak .....dzisiaj ryba

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry, hoduj te włosy, bo nic tak nie dziala na kobiety jak owłosiona klata u faceta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
napisałem tam też że JA TO ZNALAZŁEM i wklejam do dykusji albo nauki .....już nie chce mi się sprawdzać
zastosować nie miałem ostatnio okazji bo nie spotkałem żadnej kobiety na drodze .
a ryba .............??????
wczoraj przedsmak .....dzisiaj ryba

Wiem, wiem, ale tak się zastanawiałam, czy też wprowadzasz owe rady w życie i czy to działa, gdyż również byłby to przyczynek do dyskusji.

Co do rybiego tematu, to idę robic zupę rybną na full wypasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie wprowadzam w życie bo brak kandydatek do testów
możesz sama nią zostać to będzie ciekawa dyskusja na forum albo jaka książka z tego powstanie

nie przypal zupy !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok