Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Śmieszne sytuacje z życia wzięte.. - Norwegia

Czytali temat:
Mirek Biłek Agnieszka Kociolek kama15900 Agnieszka Chudy (10587 niezalogowanych)
1 Post

(Max77)
Wiking
Jesli byliscie kiedys świadkami czegos podobnego to podzielcie sie

Ta sytuacja którą przedstawiam miala miejsce w Niemczech ..Dwóch Polaków poszło do sklepu kupic durszlak oboje pracowali juz tam kilka latek ale ani jeden ani drugi nie umieli sie dogadac po Niemiecku za czorta ..a durszlak potrzebny był bardzo .. no wiec podeszli do babki i zaczynają kombinowac jak jej tutaj wytłumaczyc o co chodzi .. po jakims dobrym kwadransie jeden z nich mówi do kobiety cytuje .. wasser weg makaron stop .. kobiecie oczy wyszły z orbit po tym co uslyszala a chłopaki dali sobie luzik ... ciezkie zycie Poloni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Max77 napisał:
Jesli byliscie kiedys świadkami czegos podobnego to podzielcie sie

Ta sytuacja którą przedstawiam miala miejsce w Niemczech ..Dwuch Polaków poszło do sklepu kupic durszlak oboje pracowali juz tam kilka latek ale ani jeden ani drugi nie umieli sie dogadac po Niemiecku za czorta ..a durszlak potrzebny był bardzo .. no wiec podeszli do babki i zaczynają kombinowac jak jej tutaj wytłumaczyc o co chodzi .. po jakims dobrym kwadransie jeden z nich mówi do kobiety cytuje .. wasser weg makaron stop .. kobiecie oczy wyszły z orbit po tym co uslyszala a chłopaki dali sobie luzik ... ciezkie zycie Poloni

rozbawiła mnie ta historia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A oto sytuacja wzieta z zycia polonii angielskiej :

Anglia. Pyta się Polak swojego kolegę Polaka o dobrego stomatologa. Tamten mu odpowiada:
- Znam świetnego, ale on jest Anglikiem.
- Spoko, spoko, poradzę sobie.
Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu i pokazując lekarzowi szczękę mówi:
- Tu!
Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi:
- Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuje bolący ząb, mówię mu "tu", o on wyrywa mi dwa...
- Ale ty głupi jesteś. Two po angielsku znaczy dwa...
- Aaa, było tak od razu, następnym razem coś wymyślę.
Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
- Ten!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
barbara67 napisał:
A oto sytuacja wzieta z zycia polonii angielskiej :

Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
- Ten!

HAHAHAHA dobre dwie wizyty i półki gołe hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Czytalam ostatnio ankiete o polakach i z niej wynikalo , ze " Dziś 7 na 10 Polaków żyje w stresie, a pozostałych 3 w Londynie. " Nie wiem, co z tymi w Norwegii ?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
własnie znajomy mi to opowiedzial

Tereny zachodnie jak wyzej .. koles poszed kupowac piłke do metalu ..
w sklepie z narzedziami stał tak samo długo nawet rysowal az w koncu mówi Ball sprzedawca kiwa głową i sie usmiecha znacząco to polak zrozumial ze ma i mówi do niego po polsku .. A TERAZ PATRZ MI NA USTA .. DO METALU . HAHAHAHA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
DAWNO sie tak nie usmialem jak z tych paru postow!! HAHAHAHA Zajebiste!!!!Wiecej plizzz WIECEJ!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
Mikael napisał:
DAWNO sie tak nie usmialem jak z tych paru postow!! HAHAHAHA Zajebiste!!!!Wiecej plizzz WIECEJ!!!

MIkael jak widzisz twoja prośba nie doczeka sie spełnienia nikt nic nie zna>>??? piszcie ludzie !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A do mnie doszly plotki o polakach w niemczech :

Po czym poznać że w Niemczech jest za wielu Polaków ? Cyganie
ubezpieczają mieszkania...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To jest historia prawdziwa. Około 15 lat temu moj znajomy pracowal w Holandii. W kanałach I pewnego razu podszedł do niego facet jakis, nachylił sie i wytężając wszystkie mięśnie twarzy i gestykulując, a takze będac przekonanym, ze rozmawia z Holendrem, mówi : " Szuuuukaaam praaacyyyy, jest tuuu praaacaaa jaaakass???" . Moj znajomy malo nie wybuchł śmiechem, i odpowiedział : "too szuuukaaaj daaaalejjjj".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok