Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czy raka trzustki da się wyleczyć - Norwegia

77 Postów
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
Orientujecie się czy medycyna w tym temacie poszła do przodu czy jednak nadal nie jest to wyleczalny rak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
Jest wyleczalny kiedy zostanie wykryty w bardzo wczesnym stadium. Objawy pojawiaja sie bardzo pozno kiedy stadium jest juz zaawansowane. Wtedy niestety jest juz za pozno. Sama diagnoza jest bardzo trudna. W poznym stadium nie leczy sie samego raka a jedynie objawy. Nie wiem czy to prawda, ale zainteresuj sie medycyna w Stanach bo obilo mi sie o uszy ze w Polsce nie mamy nawet polowy dostepnych metod walki z rakiem. Najwazniejsze to nie poddawac sie bo kto wie czy za rok np. Nie pojawi sie skuteczna metoda walki z ta choroba. I samo nastawienie chorego jest bardzo wazne bo nasz organizm potrafi sam sie leczyc.
Warto tez zrezygnowac z wszelkich cukrow ktore sa pozywieniem nowotworu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
monika1114 x
(monika1114)
Wiking
Raka trustki przkro mi ale nie da sie wzlecz..mimo wsyzstko yzcye powodyenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
sensei69
(sensei69)
Wiking
Cześć

Da się ,nie ma czegoś takiego jak rak ,natomiast może istnieć coś takiego jak nowo-twór.
Nie istnieją choroby nieuleczalne .

1.Należy przywrócić ph. krwi ,nowotwory,wirusy,bakterie nie mogą rozwijać się w alkalicznym środowisku.Dobrym sposobem są jonizatory wody przypominam (organizm ludzki i mózg w większości składa się z wody) i dieta oparta na potrawach alkalicznych.

2.Jan od Boga z Brazylii ,w Polsce polecam Mariusza Gabriela Głębockiego ,przyjmuje w Żukowie niedaleko Gdańska.
3.Olejek konopny cbd - tysiące udokumentowanych przypadów wyleczenia z nowotworów złośliwych .
4.Pestki moreli i wiele wiele innych z ciekawostek jeszcze EBC-46 nowość

No i najważniejsze modlitwa do Pana Boga Najwyższego

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok