Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Adriana . Katarzyna Kati anula1 (8160 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Ciuciek napisał:
Hej w Norwegii jestem od nie dawna i chcialbym nawiazac znajomosci z ciekawymi ludzmi bez kompleksow i ciekawym charakterem jesli ktos ma ochote to bedzie mi milo ja mieszkam na haganie jest to nie daleko oslo

Położyliście faceta. Jeśli przejawia cechy charakteru takie, jakich oczekuje od nowych znajomych, to się podniesie i może będzie wart poznania, jeśli nie, no cóż... Kolejnym problemem jest wieloznaczna ksywka, ostrożność nie zawadzi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:
Hilton napisał:
bad harry napisał:
a ja cały czas myślałem że to twoje zdjęcie w profilu

No i miales racje - zdjecie jest moje, a przedstawia moja córeczke - Emilię, ma 2,5 roku, sika do nocnika, sama myje ząbki i sama lubi sie kąpać. Sama tez je, porafi z lodówki wyjąc sobie jogurt, wziac łyzke , zjesc i puste pudełeczko wyrzucic

no tak , jak mogłem tak pomyśleć ?
taka miła osóbka jak na zdjęciu nie mogła by być tak uszczypliwa jak ty

Uszczypliwa??????????????????
Zaproponowales po pięc stów za okno, a potem sie o kawe frajersko dopraszales i jeszce jakies wąty.... to zrezygnowałm uczciwie cie o tym informując i nawet proponując ci pieszczote w postaci pocałowanie siebie samego w dupkę Źle ci ? Nie rób ze mnie jędzy, bo ja jestem bardzo miła i uczynna

po tym co mi napisałaś jak mogę cię uznać za miłą i uczynną
raczej za jędze w owczej skórze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niech bedzie i jędza, ale ja przynajmniej nie podniecam sie tajkami metr pięćdziesiąt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ty mi zastępujesz pięć tajek bo jesteś wyższa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:... Kolejnym problemem jest wieloznaczna ksywka, ostrożność nie zawadzi .
HALO...halo...
Norge to.....KRAJ...!...wielonarodowy...!...wielorasowy...!...wielowyznaniowy...!... wielokulturowy...! .

I wiele jeszcze wielo...wielo.....wielllooo....
DLATEGO I NA NASZYM FORUM ...może być i Jakiś...CIUCIEK...który lubi się nie tylko ciućkać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Lubi sie ciućkac, nawet robi to z humorem i bez kompleksów Wot tjechnika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Miroslaw .....
(Ciuciek)
Wiking
Hilton napisał:
Ja jestem ciekawą osobą. najbardziej jestem ciekawa, czy szukasz takich ciućkowatych znajomych , czy bardziej takich hiltonowatych?

hej mamuska z takimi tekstami to mozesz sobie ogarniac ludzi w prosektorium
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Miroslaw .....
(Ciuciek)
Wiking
giovi2 napisał:
Aha loozik kolego,ja się z toba zaprzyjaznie
Tak po przyjacielsku,nie umyłbyś mi samochodu?Wiosna się zbliża wielkimi krokami,trza się wyrychtowac

no oki to kiedy mi podstawisz to swoje auto czekam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Miroslaw .....
(Ciuciek)
Wiking
Kartabi napisał:
tropik napisał:
no i po chlopie, co narobiliscie?

Przecież odezwaliśmy się do niego a on nic tylu przyjaciół w pare minut to chyba nikt nie znajdzie i jakie charakterki

hej wiesz ciucki sa zapracowane hahaha zart nie bylo mnie jakos nie moglem sobie ogarnac czasu zbyt duzo zajec mam ale teraz bede sie staral czesciej na forum wbijac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ciuciek napisał:
Hilton napisał:
Ja jestem ciekawą osobą. najbardziej jestem ciekawa, czy szukasz takich ciućkowatych znajomych , czy bardziej takich hiltonowatych?

hej mamuska z takimi tekstami to mozesz sobie ogarniac ludzi w prosektorium

No ba!! Przeciez takiego jak ty nie ogarne, nie ta liga chopcze
Ps, troche szacunku dla zmarłych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok