Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Dodanie bagazu po dokonaniu odprawy online w ryanair - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... damian wójcik eivind T.A Krzysztof Piotrowski Jan Maryjan Góral Góral Tomasz J Josephvol.2 smith ewelka1 JaN11 (6280 niezalogowanych)
2 Posty
JaN11
(JaN11)
Wiking
Witam,
czy orientuje sie ktos czy jest mozliwosc dodania bagazu glownego po dokonaniu odprawy online. Czy jest mozliwe dokupienie bagazu przez infolinie? Jaka jest ewentualnie cena przy zakupie na lotnisku?

Z gory dziekuje za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Piotr Wdaka
(nyinorge)
Nowicjusz
Hej,

Z tego co wiem nie ma mozliwosci dodania uslug po dokonaniu odprawy. Mozesz to sprawdzic kontaktujac sie telefonicznie lub na chat z raynairem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Dominik Sobków
(DominikSobkow)
Wiking
Ja dokupiłem za 200zł mieli mi przysłać nową odprawe ale nie przysłali I wszystko przeszło bez problemu.A dokupowałem w poznaniu na lotnisku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
JaN11
(JaN11)
Wiking
Dzieki za odpowiedz. Dokupic bagaz jednak mozna. Trzeba w "zarzadzaj rezerwacja" dokupic bagaz i ponownie wydrukowac karte pokladowa. Koszt na dzien dzisiejszy 140 zl. Natomiast koszt przez infolinie lub na lotnisku ok. 240 zl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Tomasz J
(tomek_driver)
Wiking
Nie zawsze się opłaca bagaż dodatkowy wykupywać. Często ludzi lecą a bagaże podają busami taniej wychodzi. Polecam firmę Viptour24.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok