fullcasco napisał:
ja Gabriela juz troche latek znam ,kwestia tolerancji ,zrozumienia ,akceptacji ,szacunku drugiej osoby taka jaka jest
a pisze raczej brutalna prawde
w kazdum razie nie mozna byc obojetnym na jego slowa
Fullcasco ,na szacunek trzeba sobie zasłużyc,a w moich oczach Gabriel na tenże nie zasługuje,gdyż przede wszystkim on nie ma go dla nikogo.
Widzisz jest jeszcze jedna osoba na tym forum bardzo kontrowersyjna(mówie o Hilton)ale jakże inne jest jej zachowanie.Potrafi przyznac się do błędu jeśli takowy popełni,potrafi zjednoczyc się z inymi użytkownikami z forum,chociaż bardzo często nie przebiera w słowach.Gabriel natomiast,jest arogancki,bezczelny,potrafi bezpodstawnie obrażac ludzi, a gdy ktoś mu wytknie,że rozminął się z prawdą,nie potrafi ustosunkowac się nawet do tego.
Wcześniej miałam wyrobione zdanie na jego temat,ale się nie wypowiadałam.Jakiś czas temu jednak, zarzucił mi dwulicowośc,bez najmniejszej próby sprawdzenia czy ma rację,gdy udowodniłam mu,że tak nie jest,zniknął z tematu jak kamfora,bez słowa wyjaśnienia czy głupiego przepraszam.Nie wymagam jednak od niego aż takiej oznaki człowieczeństwa,bo dotarło do mnie ,że temu Panu przez gardło(a w tym wypadku klawiaturę)magiczne słowo przepraszam nie przejdzie.
Cóż,jak dla mnie zachowanie tego Pana jest żałosne.Często zdarza mu się wytykac ludziom,że piszą posty,aby zaistniec.Moim zdaniem zaistniec właśnie chce przede wszystkim ON.
Koniec i kropka
Ps.Cyganka,to że zdania Grzesia i moje są różne w tym temacie,nie oznacza,że to nas poróżni.
Nie zgadzac się ze sobą ludzka rzecz,ważne by zachowac przy tym do siebie SZACUNEK I NIM SIĘ KIEROWAC