Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Papieros Elektryczny przez Lotnisko Wizzair - Norwegia

Czytali temat:
(1400 niezalogowanych)
1 Post
Karol Nowak
(Poker555)
Wiking
Witam.
Mam zamiar przewieść z Polski do Norwegi E.P. przez lotnisko w Poznaniu ( Wizzair linie lotnicze)
Czy mogę go przewieść bez żadnych problemów w bagażu podręcznym ? Ewentualnie tym co idzie na taśmę ?
Czy mogę zabrać do bagażu podręcznego olejki ( tak wiem max 100 ml ) ale czy można je mieć w bagażu podręcznym.

Czy można zabrać zwykłe papierosy w bagażu podręcznym ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
możesz przywieźć normalne papierosy w bagażu podręcznym a nawet w reklamówce.Ja swojego E.P przywiozłam normalnie w dużym bagażu bez żadnych problemów,płyny do niego też.Niby E.P są zabronione w Norge ale widziałam na norweskich stronach ,że je sprzedają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(jaaaaa)
Wiking
E.P.w Norwegii jest zakazany ,lecz przewoziłam go w torebce damskiej , olejki wiadomo że w bagażu podręcznym nie przejdą .....,, zakazany owoc najlepiej smakuje ,,hehe Papierosów możesz przywieść wagon na osobę tzn 10 małych paczek i w podręcznym lecz najlepiej kupić na bezcłowym , bo po co zajmować miejsce w bagażu ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Kams Bams
(kartoniczek)
Wiking
Zabroniona jest sprzedaż olejków zawierających nikotynę na terenie Norwegii. Nie jest zabronione ich posiadanie. Na własny użytek można przewieźć (zapas na 3 miesiące) lub kupić przez internet w krajach EU og EØS.
a tu info www.dinside.no/929077/er-det-lov-aa-kjope-e-sigaretter-i-norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok