Witam serdecznie!
w lipcu razem z dzieciakami dołączam do męża, który już od trzech lat zdobywa Norwegię
. Po przyjeździe nie będę miała raczej załatwionej pracy wiec dzielnie będę musiała zabrać się za poszukiwania. Mam jednak pytanie, które kieruję raczej do dziewczyn, które już od jakiegoś czasu zamieszkują w Norwegii w rejonie Stavanger. Czy w tym rejonie jest zapotrzebowanie na usługi kosmetyczne????? Chodzi mi o manicure w tym hybrydy, pedicure, pielęgnacja twarzy - oczyszczanie manualne, kawitacja, darsonwal, pielęgnacja kwasami itp. Mam egzamin państwowy z zakresu pielęgnacji twarzy technika usług kosmetycznych i liczne certyfikaty dotyczące pielęgnacji i zdobienia paznokci. Mam tez praktykę w salonie kosmetycznym w Polsce. Pomyślałam, ze na początek nim znajdę stałą pracę zajmę się świadczeniem drobnych usług kosmetycznych. Nie wiem jednak czy jest zapotrzebowanie na tego typu usługi i czy warto uzupełniać mój kosmetyczny kuferek
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie i dobre rady
. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Agata
w lipcu razem z dzieciakami dołączam do męża, który już od trzech lat zdobywa Norwegię

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie i dobre rady