Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Mapa stacji LPG w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Piotr Janicki Arthas76 Arthas76 Maras2007 T0m KarolBA Gabriella Darkam Annagurel krzysztof674 (3756 niezalogowanych)
7 Postów
Ryszard Kowollik
(sarawan)
Wiking
Witam wszystkich,
mam pytanie czy zna ktoś stronę www do mapy ze stacjami LPG w Norwegii.
Z góry dziękuje za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
wpisz sobie w googlach ' lpg stasjon norge' ...to takie trudne ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
139 Postów
Byk Miks
(roccobarocco)
Stały Bywalec
www.mylpg.eu/stations/norway

na tej stronie masz mapę. Klikasz w nią i wyświetla się lokalizacja stacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ryszard Kowollik
(sarawan)
Wiking
(maciejko) to nie jest trudne tylko że pod frazą "LPG w Norwegii" nie ma wszystkich aktualnych adresów. Pomyślałem że może ktoś bez problemu podrzuci link lub plik na maila.

PS. maciejko jak nie masz ochoty pomóc to nie musisz tracić swojego cennego czasu na odpisywanie.

tu linki do niezaktualizowanych list stacji LPG:

www.lpgnorge.no/stasjonsoversikt/
www.gjelstenli.no/lpg/FyllestasjonerNorge-filer/Engelsk.htm
www.mojanorwegia.pl/transport_i_komunika..._lpg_w_norwegii.html
finnstru.tripod.com/lpg.htm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Ryszardzie troche samodzielnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ryszard Kowollik
(sarawan)
Wiking
(maciejko) idąc twoim tokiem rozumowania to należałoby zlikwidować nie tylko wszystkie fora dyskusyjne ale też takie medium jakim jest internet

Dziękuj i pozdrawiam wszystkich z przepięknego Svolvaer.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
ciociakaro ciociakaro
(ciociakaro)
Wiking
Dziwne sytuacje można zaobserwować na forum...nie jestem aktywnym użytkownikiem,
zazwyczaj tylko czytam opinie i szukam potrzebnych mi informacji. Niestety wiele razy
zauważyłam, że autorzy pytań są sprowadzani do poziomu mrówki, bo (aktywnym) użytkownikom
najwidoczniej nie chce się odpowiedzieć. To po co jest forum? Chyba z założenia powinno forum pomagać.
A tu proszę, obyś zbyt optymistycznie nie był nastawiony, bo i tak zaraz ktoś wyleje na Ciebie kubeł frustracji.
Chyba w przejdę do opozycji i zacznę odpowiadać i udzielać pomocy jeśli tylko będę mogła

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ryszard Kowollik
(sarawan)
Wiking
Ciociukaro oczywiście że masz absolutną racje forum jest po to, by inni ludzie mogli się wymieniać informacjami.
Nie ma co się denerwować na Pana Maćka lepiej jak wyładował swoje emocje na tym forum niż miałaby iść na L4 jego partnerka, bo zupa była za słona.

PS. Panie Macieju z tą zupą to taka metafora proszę nie brać tego osobiście jestem przekonany że kobiet by Pan nawet kwiatem nie uderzył.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok