Yatsek napisał:
Gabriel napisał:
W związku z twoją powyższą wypowiedzią mogę stwierdzić iż albo jesteś nadzwyczajnym jasnowidzem .
Ewentualnie zakamuflowanym forumowym konfidentem na usługach tego forum.
Jest też taka możliwość iż ktoś z ADMINISTRACJI TEGO FORUM, to twoja rodzina i jako przestępca administracyjny, informuje ciebie o poufnej tajemnicy konkretnych użytkowników.
Co ty na takie oficjalne oskarżenie niejaki @Joseph.
Jeszcze raz wysuniesz względem mnie takie bezpodstawne oskarżenie, a oficjalnie zgłoszę ten fakt do administracji forum i wtedy zobaczymy kim naprawdę jesteś na tym forum prowokatorze .
Gabrys i te jego konfidenty i oficjalne zglaszanie do wladz...
zawsze tak samo....
ktos kiedys to ladnie napisal, wiec bede cytowal.....
[u]miodopłynny napisał:
Fioletowy kolego, po pierwsze pochamuj /z premedytacją piszę przez "ch"/ język, bo jak wytrzeźwiejesz będziesz musiał się tu jutro pojawić w postaci broom feie i sam siebie uczyć forumowej kultury
[/u]
A rzeczywiście, było coś takiego w moim CV
Gabriel napisał:
W związku z twoją powyższą wypowiedzią mogę stwierdzić iż albo jesteś nadzwyczajnym jasnowidzem .
Ewentualnie zakamuflowanym forumowym konfidentem na usługach tego forum.
Jest też taka możliwość iż ktoś z ADMINISTRACJI TEGO FORUM, to twoja rodzina i jako przestępca administracyjny, informuje ciebie o poufnej tajemnicy konkretnych użytkowników.
Co ty na takie oficjalne oskarżenie niejaki @Joseph.
Jeszcze raz wysuniesz względem mnie takie bezpodstawne oskarżenie, a oficjalnie zgłoszę ten fakt do administracji forum i wtedy zobaczymy kim naprawdę jesteś na tym forum prowokatorze .
Gabrys i te jego konfidenty i oficjalne zglaszanie do wladz...

ktos kiedys to ladnie napisal, wiec bede cytowal.....
[u]miodopłynny napisał:
Fioletowy kolego, po pierwsze pochamuj /z premedytacją piszę przez "ch"/ język, bo jak wytrzeźwiejesz będziesz musiał się tu jutro pojawić w postaci broom feie i sam siebie uczyć forumowej kultury

[/u]
A rzeczywiście, było coś takiego w moim CV