Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

KIEROWCA AUTOBUSU NORWEGIA - Norwegia

Czytali temat:
URIEL . JACEK KRZAK Mariusz Mariusz (1065 niezalogowanych)
3 Posty
Adrian Paczko
(Paczko)
Wiking
Witam, czy jest może na forum jakaś osoba, która aktualnie pracuje jako kierowca autobusu w Norwegii? Jeśli ktoś coś wie na temat tej konkretnej pracy, jak to wygląda w chwili obecnej to proszę o opinię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adrian Paczko
(Paczko)
Wiking
No tą stronę już akurat znam. Wnioskując z tego jest zapotrzebowanie, jednak strona wydaje się być skierowana głównie do Norwegów. Raczej chodzi mi o opinie polskiego imigranta jak to w tym momencie wygląda o ile ktoś taki na forum jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
To napisz wprost:
Jest ktos kto zalatwi mi prace (z wyzywieniem i zakwaterowaniem)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Paczko napisał:
No tą stronę już akurat znam. Wnioskując z tego jest zapotrzebowanie, jednak strona wydaje się być skierowana głównie do Norwegów. Raczej chodzi mi o opinie polskiego imigranta jak to w tym momencie wygląda o ile ktoś taki na forum jest.

Strona nie jest kierowana do Norwegow, a do wszystkich, ktorzy znaja norweski na tyle, zeby moc swobodnie porozumiewac sie w tym jezyku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adrian Paczko
(Paczko)
Wiking
Donwasyl mam nadzieję, że poziom tego forum nie sprowadza się do takich komentarzy jak twoje jeśli chcesz ponabijać sobie posty a nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to nie zamieszczaj tu swojej opinii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Niby ,ze co?
Cos zle napisalem?
Udajesz kulturalnego,a w praktyce szukasz frajera,ktory odwali za ciebie robote!
Napisz ile placisz za 'pomoc' moze znajdzie sie jakis 'imigrant' ktory sie skusi!!
A najlepiej obraz sie i usun konto,skoro poziom ci nie odpowiada!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Pawel Konieczny
(koniaks)
Nowicjusz
Moze ty powinienes usunac konto bo czytanie ze zrozumieniem u ciebie szwankuje. Paczko raczej chce wiedziec o realiach tej pracy a nie prosi o zalatwienie pracy. To ze dla ciebie wszystko sie do tego sprowadza, kazde takie pytanie to nie znaczy ze tak wlasnie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
URIEL .
(URIEL)
Wiking
ja jezdze jako kierowca , co do pracy ja nie iwdze problemu idziesz do kadr i sie pytasz lub rozmawiasz z kims kto jest od tego tak ja to zrobilem , co do wymaganych dokumentow to jest ci potrzebny kurs na przewoz osob i prawko no i Kjoreseddel ktury wyrabiasz na policji i musisz przejsc badanie lekarskie i ostatnie Mowic po Norwesku , kogoty szukasz zeby ci pomogł chyba ze nie znasz norweskiego , to zapomnij o pracy jako kierowca busa
wyrabiajac Kjoreseddel musisz miec przetlumaczony dokument o niekaralnosci z polski
Ja jak bylem sie pytac to mi wszystko powiedzieli na miejscu w firmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Paczko niech se lepiej jezdzi taczko - cwaniak dety!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok