Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Co ze starym łóżkiem? - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka Jędrzejewska Simlockman Cid Robert///M jmakara Łukasz Lepiarz Marcin Jargielo Karolina29stavanger (4308 niezalogowanych)
16 Postów
Arkadiusz ...
(Aste_r)
Wiking
Witam, mam pytanko..

Czy mozna gdzieś oddać, zostawić stare lóżko, jakies wystawki czy cos podobnego w oslo lub okolicach, nie mówie o wysypisku śmieci bo tam trzeba zapłacić..
a nie sądze by ktoś sie na nie skusił..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Aste_r napisał:
Witam, mam pytanko..

Czy mozna gdzieś oddać, zostawić stare lóżko, jakies wystawki czy cos podobnego w oslo lub okolicach, nie mówie o wysypisku śmieci bo tam trzeba zapłacić..
a nie sądze by ktoś sie na nie skusił..
zrób sobie z niego tratwe, popłyń za darmo do polski i nie wracaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to potnij na male kawaleczki i wyzyc do koszy na miescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Arkadiusz ...
(Aste_r)
Wiking
Idiotyczne komentarze świadczą o Was,
Nie jesteście zainteresowani nie odpowiadajcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jestesmy zainteresowani utrzymaniem naszego poziomu i zeby bydlo nie robilo wiochy

od tego jest milostasjon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Aste_r napisał:
Idiotyczne komentarze świadczą o Was,
Nie jesteście zainteresowani nie odpowiadajcie.
idiotyczne pytanie świadczy o tobie, zastanawia mnie czy zjesz gówno a dupe szkłem podetrzesz za kilka koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Albin Albin
(Albin76)
Wiking
z tego co ja wiem ,bo bywałem na wysypiskach ,to w Norwegii śmieci sortowane wyrzucasz za darmo. Wjeżdżasz tylko i informujesz że to śmieci prywatne-płacą tylko firmy. Nie to co u nas w Polsce.Więc powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Witaj
Skontaktuj sie z Fretex,a oni przyjada i lozko zabiora-oczywiscie bezplatnie.Nie musisz placic za transport.Tam mozesz rowniez oddac wszystkie niepotrzebne rzeczy.Zycze Ci powodzenia

Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Albin76 napisał:
z tego co ja wiem ,bo bywałem na wysypiskach ,to w Norwegii śmieci sortowane wyrzucasz za darmo. Wjeżdżasz tylko i informujesz że to śmieci prywatne-płacą tylko firmy. Nie to co u nas w Polsce.Więc powodzenia a z tego co ja wiem to sie płaci, wywoziłem ostatnio koledze meble, łóżko(rozebrał/rozkręcił tyle ile był możliwe) i wiele innych niepotrzebnych gratów, było tego ponad pół busa. Zapłacił 500nok i nie kombinował co z tym zrobić.
Co za tępy naród, bedzie dumał, kombinował, nie spał po nocach... byle nie płacić tak jak wszyscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zabunia napisał:
Witaj
Skontaktuj sie z Fretex,a oni przyjada i lozko zabiora-oczywiscie bezplatnie.Nie musisz placic za transport.Tam mozesz rowniez oddac wszystkie niepotrzebne rzeczy.Zycze Ci powodzenia

Pozdrawiam serdecznie
a jeśli łóżko do wyrzucenia to też zabiorą za darmo i wywiozą na śmietnik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok