Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Wiza do Indii - Norwegia

Czytali temat:
piotr z Jan Maryjan Ewa Baranowska K MN sweet man Ja Gabriel (2694 niezalogowanych)
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
Czy orientuje się ktoś, czy jest jakaś szansa, by wizę turystyczną do Indii załatwic w tutejszej ambasadzie Indii, bez konieczności wizyt,czy też przesyłania dokumentów do Warszawy?

Nie mam personalnego numeru. Mam dnummer i tymczasową prace w Norwegii...

wie ktoś, coś.?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
MartaOsowa napisał:
Czy orientuje się ktoś, czy jest jakaś szansa, by wizę turystyczną do Indii załatwic w tutejszej ambasadzie Indii, bez konieczności wizyt,czy też przesyłania dokumentów do Warszawy?

wie ktoś, coś.?

Wiem że następna ma ochotę na gwałt zbiorowy . Tam co 20 min . jest gwałcona kobieta . Jesteś pewna że chcesz tam lecieć ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Niech leci w cholere!
Jednej sfixowanej mniej !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MartaOsowa napisał:Czy orientuje się ktoś, czy jest jakaś szansa, by wizę turystyczną do Indii załatwic w tutejszej ambasadzie Indii, bez konieczności wizyt,czy też przesyłania dokumentów do Warszawy?
wie ktoś, coś.?

Też masz problem organizacyjny .!.
---
A co stoi tobie na przeszkodzie ... by zadzwonić do Indyjskiej Ambasady lub Konsulatu i dowiedzieć się wszystkiego jak należy ? .
---
Ba , można nawet tych podstawowych informacji , uzyskać również i na stronie internetowej , Indyjskiej Dyplomacji Turystycznej .
---
Niemniej , tak jak napisał powyżej Marecki ...!
---
Jeżeli chcesz tam jechać samotnie , bez Męskiego Legalnego Męża ... to może być różnie ...!
Kwadratowo i podłużnie ...
---
Wszak nie tak dawno , nawet Norweżka , miała kłopoty w podobnym muślimskim państwie , a w Indiach dochodzi jeszcze skrajny buddyzm ...
---
To całkiem inne kultury od Naszych .
---
Tam nawet Bogate Kobiety , bywają jedynie cennym Przedmiotem .
---
Nawet słynna Międzynarodowa Indyjska Polityk ... Indira Gandhi ... miała kłopoty we własnym kraju , aż w końcu została i tak zamordowana .
---
Niemniej rób co chcesz wszak jesteś Wolnym Obywatelem Tego Świata .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
Jak zwykle same pomocne odpowiedzi, i w temacie, i konstruktywne.

Tak, zdaję sobie sprawę, ze można zadzwonic do ambasady,albo nawet przejśc się osobiście i na pewno to zrobię, tyle że z okazji weekendu na pewno nie byłabym tam mile widzianym gościem. Dlatego też używam forum w celu rozeznania, bo może akurat ktoś miał podobną sprawę.

Wasze ograniczone myślenie jest godne pożałowania.
Wczoraj w WARSZAWIE w lasku wolskim zgwałcono jakąs młodą dziewczynę.

W Oslo też gwała, i to przeważnie muslimy.

Wspomniana norweżka w,bodajże Dubaju?, została zgwałcona w bardzo ciekawych okolicznościach. - najebana poprosiłą by KOLEGA Z PRACY odprowadził ją do pokoju hotelowego. Po czym zorientowała się nagle, ze to nie jej pokoj? o matko...no ale weszła doś środka, bez krzyków i pisków i dopiero rano z niego wyszła i zgłosiła gwałt... no comment.

Co do Indii, tak wiem, ze gwałcą tam statystycznie częściej, i dlatego nie zamierzam SAMA wieczorami, czy nawet za dnia pojawiac się w dziwnych miejscach - tak jak to bywało w większości przypadków tych zbiorowych gwałtów o których ostatnio głośno.

Nie chce wyjśc na szowinistke, ale jeśli już jedzie sie do dzikiego kraju, to trzeba MYŚLEC. i byc ostrożnym, a większosc tych zgwałconych dziewczyn zachowałą się naprawdę lekkomyślnie. Mam głowe na karku iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą. I mimo kretyńskich uwag - nie, nie czekam z niecierpliwością na zbiorowy gwałt.

wracając do głównego wątku, to mozę ktoś załatwiał wizę do indi z oslo,albo do innego kraju?? myślę, że przepisy mogę działac podobnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MartaOsowa napisał: Mam głowe na karku...
... iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą....

Wątpię w tą wielokrotność podróży ...!!!
---
Skoro zadajesz takie głupie pytanie ... na zwykłym Forum Dyskusyjnym ...!!!
---
Ty nawet nie wiesz , jakie zadanie spełnia Forum , a co dopiero inne sprawy związane z podróżami gdzie obowiązują Wizy ...
---
Niemniej , trwaj dalej w tej swojej zadufanej próżności ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polacy też gwałcą, ale tylko do czterdziestki
później nie maja już siły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alexkawa napisał:.... w dominujacym w Polsce chrzesciajnstwie pozycja kobiety to inkubator plus robot agd czyli przedmiot P
Jest tylko Jedno ...
ALE ...!!!
---
TAM kobieta Musi być przedmiotem ... czy tego chce czy nie ...!!!
INACZEJ podcinają jej Honorowo gardło ... albo oblewają KWASEM ...!!! .
---

TU kobieta , chce być przedmiotem , dla własnego głupiego i próżnego LENISTWA ... !!! .
---
W Mojej Młodości , młode dzierlatki , gromadami stały pod internatami górniczymi i czatowały na młodzieńców z ostatnich klas ...!
---
By na potańcówce nadstawić kroku , ścisnąć nogami i zajść w ciążę z Młodym Górnikiem .
---
Do dzisiaj siedzą tylko przy jednym , góra dwóch dzieciakach , na górniczych emeryturach , po dawno pochowanych mężach ... !!!
---
Nieskalane żadną pracą zawodową na własny niezależny rachunek .
---
Dzisiaj jest Podobnie , tylko baby ... rzucają się na roboli zagramanicznych ... !!! .
---
By następnie narzekać iż są traktowane jak garkotłuki ...!!!
A przecież jedna z drugą ma tipsy ,oraz aspiracje Gronkiewicz ...!!!
---
Chyba tylko dla przekory , bronisz tą polską babską hołotę ...!!! .
---
Tu sam Kościół nie jest Nic winien ... Tylko myślunek babski ...
Nadstawić dupy i dać żreć świni i mieć święty spokój ...!!!
---
Te Kobiety które Myślą Inaczej a jest ich sporo , są Rugowane nawet z babskiego kręgu , pezez swoją Inność w podejściu do Normalnego Życia Jednostki ...
---
Co niejednokrotnie widać nawet i na Tym Forum bez zbędnego podawania konkretnych personali ... !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
gabriel napisał:
MartaOsowa napisał: Mam głowe na karku...
... iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą....

Wątpię w tą wielokrotność podróży ...!!!
---
Skoro zadajesz takie głupie pytanie ... na zwykłym Forum Dyskusyjnym ...!!!
---
Ty nawet nie wiesz , jakie zadanie spełnia Forum , a co dopiero inne sprawy związane z podróżami gdzie obowiązują Wizy ...
---
Niemniej , trwaj dalej w tej swojej zadufanej próżności ...

Ty i te Twoje fioletowe wypociny. Jak zwykle posty masz długie, a nic nie wnoszą. Myślenie dedukcyjne u Ciebie kuleje. Dośc ograniczony sposób interpretacji...

Wszystkie poprzednie wizy załatwiałam w Polsce. i tam nie było problemu.

Dlaczego niby moje pytanie jest głupie?Ty masz jakieś kompleksy,czy za duzo czasu?

Pytanie nigdy wcześniej na forum nie zadane. Jest też szansa, ze ktoś z mieszkających tu tymczasowo Polaków wyjeżdżając na wakacje załatwiał na miejscu wizę, bądź - posiada już doświadczenie z tej kwestii i wie że jest to nie możłiwe, i dokumenty trzeba wysyłac do Warszawy.

Ty masz chyba jakieś mylne pojęcia o tym, do czego służy forum.

Nic nie wiesz na mój temat, a wyciągasz wnioski jakbyś znał mnie na wylot.
Adres ambasady i potrzebne numery telefonów mam już na biurku od piątku wieczór. Jedkąze byłą szansa że ktoś wie,że to NIE JEST MOŻLIWE i nie będę tracic czasu.

a na stroni eambasady nie ma informacji które wyjaśniłyby moje pytanie.

tyle.

jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok