Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Szukam polskiego instruktor nauki jazdy w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
daniel zet Ania J Grzegorz Glinkowski XXX moja sprawa Katarzyna ... Bara Sz ELŻBIETA BIERCZAK Daniel Danek Franki Transport Jaroslaw Maciejewski Lukas GibBon Oliwi❤️ (5718 niezalogowanych)
1 Post
xxx .
(zoof)
Wiking
Witam!

Jak w temacie, szukam instruktora nauki jazdy samochodem kat. B w Oslo (i okolice)/ Sandvika.

Kontakt na priv.: )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zoof napisał:
Witam!

Jak w temacie, szukam instruktora nauki jazdy samochodem kat. B w Oslo (i okolice)/ Sandvika.

Kontakt na priv.: )

a po co??? autem bedziesz kierowac na komendy wydawane po polsku??? zalosne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
Wiem,ze szukasz w okolicach Oslo...ale jesli nie znajdziesz to informuje,ze w Kristiansand jest polska instruktorka nauki jazdy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
rzut beretm.. instruktorka ma kwity, wiec moze dojezdzac[/quote]

Z tego co wiem-to forum jest po to,aby dzielic sie informacjami ,opiniami itp...

pozdrawiam serdecznie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
DorotaKorzeniecka napisał:
rzut beretm.. instruktorka ma kwity, wiec moze dojezdzac

Z tego co wiem-to forum jest po to,aby dzielic sie informacjami ,opiniami itp...

Dokladnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
Karol.Ky napisał:

Dokladnie!

dziekuje Karolu...
masz plusika...
mam nadzieje,ze bedzie na MN wiecej pozytywnych osob..
aaa...widze,ze pochodzimy z tego samego miasta...

pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jesli niechcesz zdawac prawka w Norwegii (nieoplacalne) to jedyne czego potrzebujesz aby sie uczyc jezdzic to ktos kto ma prawo jazdy ponad 5 lat bez przerwy oraz duza czerwona litera L na samochod. Oczywiscie o ile masz samochod bo inaczej to ten ktos moze sceptycznie podchodzic do uzyczenia swojego na ta nauke zwlaszcza ze formalnie odpowiada tak jakby sam kierowal tym samochodem gdy kogos uczy jako "øvelseskjøring".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
alexkawa napisał:
Karol.Ky napisał:

Dokladnie!

dziekuje Karolu...
masz plusika...
mam nadzieje,ze bedzie na MN wiecej pozytywnych osob..
aaa...widze,ze pochodzimy z tego samego miasta...

pozdrawiam...

a co jesli Karol ironizowal?

Trzeba bedzie anulowac plusika ?

Doroto, zgadza sie, ze na forum ladnie jest dzielic sie informacjami. Tylko co komu po inormacji, ze w Kristiansand jest instruktor, jesli autor wyraznie pyta o Oslo i okolice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(paradoks108)
Nowicjusz
Lindemans napisał:

Doroto, zgadza sie, ze na forum ladnie jest dzielic sie informacjami. Tylko co komu po inormacji, ze w Kristiansand jest instruktor, jesli autor wyraznie pyta o Oslo i okolice

A to komu, że w Kristiansand również może się znaleźć ktoś zainteresowany, bo w końcu trochę tych rodaków tam żyje. Tym bardziej jest to na temat, że tytuł wątku brzmi "Szukam polskiego instruktor nauki jazdy w Norwegii" i ktoś czymś takim zainteresowany klika najpierw na tytuł wątku. I bardziej jest to na temat, niż zwracanie uwagi, że to na temat nie jest.

Z p. Dorotą z jednym się tylko nie zgadzam - na tym forum, sądząc po postach, chodzi raczej o to, żeby zabłysnąć niż się dzielić informacjami. I nie mówię, czy to dobrze, czy źle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
paradoks108 napisał:
Lindemans napisał:

A to komu, że w Kristiansand również może się znaleźć ktoś zainteresowany, bo w końcu trochę tych rodaków tam żyje. Tym bardziej jest to na temat, że tytuł wątku brzmi "Szukam polskiego instruktor nauki jazdy w Norwegii" i ktoś czymś takim zainteresowany klika najpierw na tytuł wątku. I bardziej jest to na temat, niż zwracanie uwagi, że to na temat nie jest.

Z p. Dorotą z jednym się tylko nie zgadzam - na tym forum, sądząc po postach, chodzi raczej o to, żeby zabłysnąć niż się dzielić informacjami. I nie mówię, czy to dobrze, czy źle.

Wstalam z krzesla i bije brawo za te wspaniala, pouczajaca przemowe
Jak na 11 postow na forum, to blyszczysz, az po oczach razi. Blednie zakladasz, ze to forum z zalozenia ma byc pomocno-informacyjne. To jest forum dyskusyjne. Inna sprawa jest, ze wielu uzytkownkow (tych, ktorzy wg. twoich kryteriow tylko "blyszcza" na forum )dziesiatki razy, czasem z wyjatkowa cierpliwoscia, udzielalo porad, bardzo konkretnych i fachowych.
Daruj wiec sobie, takie pogadanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok