Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

darmowe smsy do polski MyCall - Norwegia

Czytali temat:
Bartosz P krzysztof hak Tomek xxxxxx Klaudia Przemus eM Wu Slawomir Studencki Joannaja Droops321 Karol2101 viki21 Natkawariatka (3113 niezalogowanych)
1 Post

(MaDzikkk)
Wiking
Jest jakis moze kod czy cos na darmowe czy tansze smsy do polski ?? w Lebara.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiesz madzikkk...przegladam tak sobie stronke lebary ale nic takiego nie widze w ich ofercie...

w kazdym razie zerknij, ta stronka jest rowniez po polsku..

www.lebara.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaDzikkk)
Wiking
ok dziekuje bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
MaDzikkk napisał:

bramka sms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
JLK21 napisał:
MaDzikkk napisał:

bramka sms

tak ale to chyba tylko z kompa nie z telefonu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
MaDzikkk napisał:
ok dziekuje bardzo
Jeśli masz internet, bardzo tanie połączenia do Polski i nie tylko, Na kabel za darmo, na komórasa bardzo tanio. Sprawdźcie sami
www.exsite.pl/programy_soft/83669-voipch...-3.02-build-424.html
Sam korzystam od pięciu lat z Voip Cheap i nigdy nie miałem problemu z tym programikiem
Polskie menu można ustawić po instalacji
A to strona gdzie nie trzeba się logować w celu pobrania
voipcheap.com/en/index.html
A tu cennik min. 0,0032 Euro do PL za smsa
voipcheap.com/en/calling-rates.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(vivalacharles)
Nowicjusz
DZIKI jest niezastąpiony.. Jest coś, czego nie wiesz? :

Wracając do pytania darmowych esów do PL nie dostaniesz w żadnej sieci niestety. Masz Lebarę czy Lebarę World? W tej drugiej połączenia z Polską są tańsze. Ja (jeśli muszę) używam komunikatora (jak GG) do wysyłania smsków

/Karol G.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Witam wszystkich forumowiczow chce was ostrzec przed kradzieza waszych pieniedzy z waszych kart ze strony Lebara i Telenora , opowiem to co mnie spotkalo z korzystania z kart Lebara i Telenor .Od 3 tygodni zauwazylam ze gina mi pieniadze z kart ,zrobilam maly tescik doladowalam karte za 100koron juz po 5 minutach otrzymalam sms-a ,byla to reklama jakiejs firmyo numerze 2524 ,zbagatelizowalam ot przyszedl sms .A po 10 min chcialam zadzwonic do meza i okazalo sie ze karta jest pusta ....podobnie bylo z karta Telenora ?
Zlozylam reklamacje na infolini,ale oniemialam co uslyszalam ;cyt;a ja wiem komu pani rozdaje telefony?Pani zapomniala ze jest katalog publiczny w internecie i ze jest uruchomiono opcje wysylania reklam przez sms-y ,nigdy nie uruchamialam zadnych opcji...tlumaczenia moja nie docieraly do Pani ze zadalam konkretnych odpowiedzi,na pytanie kto ukradl mi prawie 300 koron?I wtedy Pani z infolinii my nie mamy tych pieniedzy ,te pieniadze sa u wlasciciela sms-ow .Wiec twierdze ze Lebara i Telenor uczestnicza w tym procederze ,kradziezy z kont niejednego cudzoziemca .Prosze wszystkich sprawdzajcie swoje salda ,bo to moze kazdego spotkac ,najlepiej zadzwonic do infolinii 06160,i zabezpieczyc sie czy aby ktos wam z grzecznosci dal mozli wosc oskubac wasze konta .......Ja jednak wyjasniam dalej i zamierzam odzyskac swoje pieniadze -pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
ja tez z GG wysylam gratisowe smsy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok