Witam wszystkich forumowiczow chce was ostrzec przed kradzieza waszych pieniedzy z waszych kart ze strony Lebara i Telenora , opowiem to co mnie spotkalo z korzystania z kart Lebara i Telenor .Od 3 tygodni zauwazylam ze gina mi pieniadze z kart ,zrobilam maly tescik doladowalam karte za 100koron juz po 5 minutach otrzymalam sms-a ,byla to reklama jakiejs firmyo numerze 2524 ,zbagatelizowalam ot przyszedl sms .A po 10 min chcialam zadzwonic do meza i okazalo sie ze karta jest pusta ....podobnie bylo z karta Telenora ?
Zlozylam reklamacje na infolini,ale oniemialam co uslyszalam ;cyt;a ja wiem komu pani rozdaje telefony?Pani zapomniala ze jest katalog publiczny w internecie i ze jest uruchomiono opcje wysylania reklam przez sms-y ,nigdy nie uruchamialam zadnych opcji...tlumaczenia moja nie docieraly do Pani ze zadalam konkretnych odpowiedzi,na pytanie kto ukradl mi prawie 300 koron?I wtedy Pani z infolinii my nie mamy tych pieniedzy ,te pieniadze sa u wlasciciela sms-ow .Wiec twierdze ze Lebara i Telenor uczestnicza w tym procederze ,kradziezy z kont niejednego cudzoziemca .Prosze wszystkich sprawdzajcie swoje salda ,bo to moze kazdego spotkac ,najlepiej zadzwonic do infolinii 06160,i zabezpieczyc sie czy aby ktos wam z grzecznosci dal mozli wosc oskubac wasze konta .......Ja jednak wyjasniam dalej i zamierzam odzyskac swoje pieniadze -pozdrawiam