Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

zarobki cieśla-dekarz - Norwegia

Czytali temat:
11 Postów
Mirosław Komar
(mirmir71)
Wiking
Witam. Mam pytanko do kogoś z branży budowlanej. Ile tu dostaje na godzine cieśla lub dekarz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A to zależy co potrafi i gdzie pracuje.
Ale gdzieś od 165 do 230
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
a na czarno jakie sa stawki? orientuje sie ktos? chodzi mi o malowanie domów na zewnatrz i w srodku, budowanie tarasów i domów i odsniezanie dachów i ukladanie plytek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
malec11 napisał:
a na czarno jakie sa stawki? orientuje sie ktos? chodzi mi o malowanie domów na zewnatrz i w srodku, budowanie tarasów i domów i odsniezanie dachów i ukladanie plytek?
wypierdalaj!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Mirosław Komar
(mirmir71)
Wiking
Dzięki. Robie całe dachy , więżba i pokrycie najlepiej z dachówki. jak narazie jestem w stavanger
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
malec11 napisał:

Buda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
malec11 napisał:
spierdalaj czarnuchu, co to qrwa za moda pracować na czarno, qrwa głąby jebane. a później bedzie szukać pomocy na forum bo mu nie zapłacili, i znowu polak wilkiem nie chce pomóc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
Yatsek napisał:
malec11 napisał:
wypierdalaj!!!!

pierdol sie ciapaty huju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
malec11 napisał:
Yatsek napisał:
malec11 napisał:
wypierdalaj!!!!

pierdol sie ciapaty huju

Nie nie kolego niedługo to ciebie bedą wszyscy bedą ruchac w czarna du....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
mirmir71 napisał:
Dzięki. Robie całe dachy , więżba i pokrycie najlepiej z dachówki. jak narazie jestem w stavangerkUlega zaczynał od 165 po roku miał lekko ponad 200
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok