Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Skok ze spadochronem - Oslo - Norwegia

Czytali temat:
m d gosia xyz Mateusz ;) Robert Gąszcz Anna Ma barbara stencel Ela B. Damian Em Artur Kedra Sylwia Mach Paulina Fierke Bozenka Los Madziaxxx paksel (4992 niezalogowanych)
4 Posty
tomek taki
(b1ue)
Wiking
Witam
Dobry znajomy ma niedługo urodziny i chciał bym mu zamówić skok ze spadochronem, niestety nie mam pojecia gdzie o to pytać. Szukałem w internecie ale bez powodzenia, na forum też szukałem ale nic mi nie wpadło w oczy. Wie ktoś może, gdzie taki skok mógłbym zamówić? w razie czego, proszę pisać na priv. interesuje mnie Oslo/okolice do 60km

PS. osoby, ktore nie maja nic do wniesienia do tematu, prosił bym grzecznie o niewypowiadanie sie. Pisze to, bo wiem że takich osób tu pełno. chcecie sie powymądrzać, ośmieszać itp to stańcie przed lustrem lub w śród osób Waszego pokroju tutaj mi takich ludzi nie potrzeba

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pierwsze lepsze wygooglane...
www.fallskjerm.no/
www.opplevgaven.no/opplevelser/Tandemhop...mot%2C-Hendmark.html
www.utlevelser.no/
dzwonisz.. pytasz.. na pewno dadza Ci namiar na jakas frime/szkole spadochronowa ktora zajmuje sie takimi rzeczami jesli sami tego nie robia... czyt: skok bez kursu.. tylko z krotkim przygotowaniem yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok