Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

wędkarstwo w oklolice Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Slawek majcher (1994 niezalogowanych)
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Poproszę o jakieś wskazówki namiary gdzie na ryby się w wybrać w weekend , przeprowadziłem się Oslo i nie mam pojęcia gdzie się wybrać może macie jakieś namiary na fajne jeziorko szczupakowe itd może miejscówki nad morzem z gory dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
magik473 napisał:
Poproszę o jakieś wskazówki namiary gdzie na ryby się w wybrać w weekend , przeprowadziłem się Oslo i nie mam pojęcia gdzie się wybrać może macie jakieś namiary na fajne jeziorko szczupakowe itd może miejscówki nad morzem z gory dziękuję

Polacy przetrzebia gjedde jak ich krajanie karpia w Anglii. Polak pracuje, a w weekend podkreca wasa i jedzie na szczupaka.( to w dzien - wieczorami zapobiega odwodnieniu)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Z tego co wiem to Polacy w Anglii wypuszczają Karpia przynajmniej tych co ja znam jestem tym wędkarzem co wypuszczają ryby a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/...82909_82551577_n.jpg a na ryby jeżdżę po świecie jesiotry karpie sumy itd więc weź się zastanów co piszesz zawistny polaczku siedzisz na forum i baki zbijasz i jak możesz dokuczasz rodakom obym jak najmniej takich ludzi !a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/...3202_563288599_n.jpg pozdrawiam wszystkich normalnych !! przede wszystkim wędkarzy !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
magik473 napisał:
Z tego co wiem to Polacy w Anglii wypuszczają Karpia przynajmniej tych co ja znam jestem tym wędkarzem co wypuszczają ryby a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/...82909_82551577_n.jpg a na ryby jeżdżę po świecie jesiotry karpie sumy itd więc weź się zastanów co piszesz zawistny polaczku siedzisz na forum i baki zbijasz i jak możesz dokuczasz rodakom obym jak najmniej takich ludzi !a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/...3202_563288599_n.jpg pozdrawiam wszystkich normalnych !! przede wszystkim wędkarzy !

eeeee to takich tu nikt nie ma gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Jakiego tematu bym nie poruszył za każdym razem odezwie się burak typu optimus reaktywacja
co za chore forum !! wyrwał się taki szmaciarz z Polandu i nie wiem kim jest w Norwegi zarobił parę groszy i mysli że jest mądry i jakiś wyjątkowy normalnie takich ludków w mordę kopać imbecyl .A sam pewnie sie zalicza do tak zwanych mięsiarzy i nałogów !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
magik473 napisał:
Jakiego tematu bym nie poruszył za każdym razem odezwie się burak typu optimus reaktywacja
co za chore forum !! wyrwał się taki szmaciarz z Polandu i nie wiem kim jest w Norwegi zarobił parę groszy i mysli że jest mądry i jakiś wyjątkowy normalnie takich ludków w mordę kopać imbecyl .A sam pewnie sie zalicza do tak zwanych mięsiarzy i nałogów !!

nie miej mu tego za zła tu jest po prostu setka magików
masz pw z kim warto temat ogarnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
magik473 napisał:

Faktem jest jak napisales, ze "nie wiesz kim jest w Norwegii" Nie wiesz co prawda co mysle, ale to nie przeszkodzi ci zabrac glos i oceniac mnie.

Patrzac na ciebie nie dziwie sie, ze zająłeś sie rybami - pasujesz tam. Chyba wiecej osob sie ze mna zgodzi, ze widac pewien sposob uposledzenia umyslowego. Nie pokusze sie o diagnoze bo jestem dobrze wychowany.

Zarobienie pieniędzy w zaden sposob nie implikuje mądrości( tak samo zreszta jak lowienie ryb)

www.nadajemy.ie/artykul/id/182/Polacy-tr...d-naszych-karpi.html

turystyka.wp.pl/kat,1,wid,8452458,artykul.html

Na przyszlosc zanim powiesz cos na swoim poziomie publicznie, wez przyklad ze swoich towarzyszek ryb i zamilcz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
magik473 napisał:

Faktem jest jak napisales, ze "nie wiesz kim jest w Norwegii" Nie wiesz co prawda co mysle, ale to nie przeszkodzi ci zabrac glos i oceniac mnie.

Patrzac na ciebie nie dziwie sie, ze zająłeś sie rybami - pasujesz tam. Chyba wiecej osob sie ze mna zgodzi, ze widac pewien sposob uposledzenia umyslowego. Nie pokusze sie o diagnoze bo jestem dobrze wychowany.

Zarobienie pieniędzy w zaden sposob nie implikuje mądrości( tak samo zreszta jak lowienie ryb)

www.nadajemy.ie/artykul/id/182/Polacy-tr...d-naszych-karpi.html

turystyka.wp.pl/kat,1,wid,8452458,artykul.html

Na przyszlosc zanim powiesz cos na swoim poziomie publicznie, wez przyklad ze swoich towarzyszek ryb i zamilcz

ale napisał,że szuka miejscówek chyba wiesz co to są miejscówki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok